Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Ако мислиш дека јас ќе ти се јавам прва,гадно си се заебал!
Ако сакаш врти ми, ако не чаооо пријатно :frown

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Пак со тебе а? Знаеш дека само тебе те сакав, и сеа... Ах, ај да видиме на зафрканција до кај ќе тераме. Не сакам да биде сериозно, затоа што си ми далеку. А да не те глеам секој ден неможам да поднесам, така да одиме со усул.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Зошто ли те сонував баш тебе кога завршив со тебе пред 5 години? Да, одамна не сум те видел. Сега би требало да си 24 години и којзнае можеби си мажена. Сакам да те видам пак, барем за момент. Мислам дека и јас бев важен дел од твојот живот како и ти од мојот. Само се надевам дека си добро и дека имаш можност да си го оствариш сонот. Знаеш дека никогаш не ми беше гајле што мисли цел град за тебе, па не ми е ни сега. Би седел со тебе среде град, сите нека гледаат и нека зборуваат празни муабети. Гајле ми е. И после 5 години имам некое гадно чувство дека јас и ти сеуште не сме се доискажале убаво еден на друг. Сакам само уште еден ден со тебе и после тоа никогаш не би барал ништо од тебе. Се надевам ќе те видам.

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
За твојот точок јас сум само една угорница, тоа е се‘.

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Кога си заљубен/а во некој/а е интересно, но мене повеќе тоа не ми се дешава, па само кршам туѓи срца :/ Неубаво нели? Спас има? Како да престанам да му се осветувам на некој, повредувајќи други? Совет..? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and 048