Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Те сакав, ти ја подарив мојата љубов, ти го подарив моето срце, те направив среќна. Сега те молам врати ми ја љубовта и срцето и дозволи јас да бидам среќен...

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and ZmajChe

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Како сега би те бакнала за добра ноќ. :trepka

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Не ми е јасно една работа, зошто испадна пи*ка и се исплаши од два збора и избега ко којзнае што да кажав... А јас само кажав дека Те Сакам и не ни барав никаков одговор од тебе, никакво Те Сакам назад, никаква врска, никаки чувства.... само разбирање за моите :eek

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Сакам да кажам дека ми се спие. Фактот кој го докажува тоа: прегледувам во подфорумот Серии цели 5 минути и се чудам што бараат овие сериски филмови во подфорумот Сеири.Коефициентот на деконцентрација ја помина нормалата.
Предчувстувам дека утрото ќе биде дебалансиран лик кој има мометални симптоми на туарет синдромот, сизифов ритуал на будење кој од зачестеност преминува во навика. Претпоставувам дека утринското кафе ќе го пробуди стариот шарм, ќе ја прекрие раздробеноста, и една шега на некој утрински весник благо ќе ја сталожи луцидноста што владее.

Имено си го пишувам постот во темава , каде само сакам да кажам,во врска со љубовта. А не да го интерпретирам уморот.
Не дека љубам да се курчам пред очите на другите, чиниш некое форумско клише и како продавам мудрости од некој си квази психолог, сосема спротивно.
Страшно ме иритира промашен пост во рандом тема.

Но јас ќе го испратам овој пост од причина дека цели 10 минути ги пишувам овие 5 редови во кои на секој збор вршам минимум 3 корекци. (во сконцентрирана и енергична состојба до сега чорапи ќе сплетев).

Пс. Слободно може да го избришите мислењето, нема да се бунам. Како што и не ми е обичај. Голема среќа што видов на време каде пишувам, планирав да напишам минимум 5000 букви како тест дали ќе ги скротам мислите со уморот.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Читајќи ги нагоре постовите се доаѓа до заклучок дека најголемиот проблем во љубовта е гордоста
егото и гордоста се јавуваат како најголеми двигатели за проблеми во многу работи не само во љувовта:eek

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Таа коса...со тие очи.....одат како ајварче со сиренце на топол леб :gladen

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina