Убава ти е идеата ама сакам и нешто да му купам што би му значело и би го чувал
Јас ко машко би ти рекол рачен часовник. Често сакаме да ги носиме на рака посебно кога ни се поклон од женската.Убава ти е идеата ама сакам и нешто да му купам што би му значело и би го чувал
друга идеа дека си машко друго што би те изненадилоЈас ко машко би ти рекол рачен часовник. Често сакаме да ги носиме на рака посебно кога ни се поклон од женската.
Нај нај искрено. Женска ми најдраго би ми било да ми даде рачен часовник или парфем и тоа ќе ми биде мило, премногу драго но нема да ми биде шокантно изненадување па да треба да го памтам со години. Но да ме џитне во кревет после даден и најмал поклон, во некое необично изданија како што не сме биле до сега, ќе ми биде големо изненадување, а и ќе го памтам тоа зш спомените се памтат. Но сепак нз, човек од човек сите сме различни, нз дечко ти што највеќе сака. На крај што и да е битно од срце дај го.друга идеа дека си машко друго што би те изненадило
neznam sto saka ama romanticar e pa sekako kje napravam nesto so svekji nesto livcinja od rozi nekoa ubava pesna a za poklon kje mi tekne belkim nestoНај нај искрено. Женска ми најдраго би ми било да ми даде рачен часовник или парфем и тоа ќе ми биде мило, премногу драго но нема да ми биде шокантно изненадување па да треба да го памтам со години. Но да ме џитне во кревет после даден и најмал поклон, во некое необично изданија како што не сме биле до сега, ќе ми биде големо изненадување, а и ќе го памтам тоа зш спомените се памтат. Но сепак нз, човек од човек сите сме различни, нз дечко ти што највеќе сака. На крај што и да е битно од срце дај го.
neznam sto saka ama romanticar e pa sekako kje napravam nesto so svekji nesto livcinja od rozi nekoa ubava pesna a za poklon kje mi tekne belkim nesto
Таман има и винца сега со посвети што ги прават со нарачка, ем ќе си пивнат ем шишето ќе му остане за спомен.А да му купиш едно шише квалитетно вино? Таман да не го заборавите и св. Трифун.