Нема ништо комплицирано, освен ако не се работи за лице со хормонални пореметувања, манијак, нимфоманка или вмроец.
Исто како што нема да му позајми чоек 1000 денари на некој лик кој прв пат го гледа пример, така нема да се пали на френдови.
Исто како што не помислувам да му дадам иљадарка на рандом лик кој чека пред мене на каса во продавница така не се палам на френдици без разлика на нивниот изглед.
За да дадеш некому иљадарка прво треба да си хуман,и добронамерен,а и треба да ја имаш таа иљадарка за да ја врачиш некому и да му помогнеш во моментот кога му е потребно!
А тоа што не се палиш на френдици,можеби упаљачот се истришил,палејки плакати и други ваши бандитски рекламни материјали и други глупости!
Поентата што ми беше..незнам што да мислам за двата типа на луѓе кога се наоѓаат во иста ситуација,а со различна реакција!?
Некои викаат дека е можно и природно да се случи нешто повеќе од другарство,други викат не е можно,дури објаснуваат дека тоа било хормонално пореметување!?Фати се рака за рака со Алтаир и терајте двајцата..Јас мислам дека е можно,тоа го зборам од лично мое видување!Другар мој се ожени токму со неговата најдобра другарка!Сите мислевме дека се другари,а тие цело време помеѓу нив,нешто готвеле,и на крај нејзиното другарство се заврши со брак!
Сепак мислам дека сеуште не си во форма да го прокоментираш тоа во твој стил,изгледа сеуште сте зафатени со чистката во државата,на пивидок ви се само 150 директори,кај ви е крајот!