Zasto ne e prirodno .Zasto vo osnova postoi sexualna privlecnost barem od edna strana.Ako e obostrano stapuvaat vo vrska.Порќе?
Zasto ne e prirodno .Zasto vo osnova postoi sexualna privlecnost barem od edna strana.Ako e obostrano stapuvaat vo vrska.Порќе?
Имам другарка веќе 13 години. Како тоа не постои ?Zasto ne e prirodno .Zasto vo osnova postoi sexualna privlecnost barem od edna strana.Ako e obostrano stapuvaat vo vrska.
Ama barem edna misla ti proletela deka sakas da ja legnes ili obratno. Bidi iskren.Имам другарка веќе 13 години. Како тоа не постои ?
До сеа, не баш. Не ми е толку fuckable material. Како и да е, едно е да помислиш нешто такво а друго е да имаш чувства кон неа и да не можеш да имаш пријателство со неа.Ama barem edna misla ti proletela deka sakas da ja legnes ili obratno. Bidi iskren.
Точно е, јас секогаш мислам како да легнам некоја другарка и тоа и го кажувам, ако она не сака тогаш и се лутам и не и праам муабет.Ama barem edna misla ti proletela deka sakas da ja legnes ili obratno. Bidi iskren.
Единствено што би поверувал другарство помеѓу женско и хомич!Точно е, јас секогаш мислам како да легнам некоја другарка и тоа и го кажувам, ако она не сака тогаш и се лутам и не и праам муабет.
Тие мене дали сакаат? Не знам тоа, не ми кажала никоја.
Zasto ne e prirodno .Zasto vo osnova postoi sexualna privlecnost barem od edna strana.Ako e obostrano stapuvaat vo vrska.
Mozes da si imas prijatelstvo, nikoj nisto ne ti brani no sekogash toa prijatestvo e obremeneto so privlecnost , sex reakcii i dr sto go pravi odnosot kompliciran.Како тоа не е природно? Мора секоја една ситуација да биде обременета од секс?
Уште од фрижидер што не излегува сексот аман. Не можело да се има пријателство со спротивен пол бе, како да сме во Сауди Арабија муабетиве