Онлајн шопинг

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Преку amazon купувам патики, блузи, накит и поквалитетни се, да. Ама може некогаш утка да направиш со бројките, па затоа и секогаш гледам да е нешто поефтино а поубаво за ако нешто биде да не ми е криво :)

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Еве да ве охрабрам, а можеби и мотивирам.:)
Пред некој ден си ја подигнав нарачката од Асос. Фустанчето стигна, здраво право, уредно спакувано. Бројчето таман, без фалинки... На картичката не фали ни денарче повеќе од цената, 8 фунти кошташе, 8 фунти се подигнати.
Фустенчето беше намалено од 28 на 8 фунти... За беспари ми дојде.:)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Во последниве години доста популарен е онлајн шопингот. Купување преку интернет.
Што мислите вие за ова? Сте купувале?
Многумина веќе целносно својата гардероба ја купуваат преку интернет. И навистина има огромен избор на се.
Плус често се наоѓа пониска цена, подобар квалитет.
Но кое е вашето мислење?
Сте пробале? Полесно е или потешко?
Или сепак се држите до она продавница си е продавница. Одиш, пробуваш, земаш, нема уткање.

Не сум купувала, незнам страв ми е највеќе да не ја погодам точната големина или бројот.
Си се држам до тоа продавница си е продавница, иди види си, купи си што ти се свиѓа, пробај си на раат немаш што да изгубиш. Вака и онлајн не ми е сигурно дали воопшто ќе стигне.

Marija90

Нов член
11 март 2012
3
1
3
what-maria-loves.blogspot.com
Убаво што најдов ваква тема, од дамна се мислам да нарачувам и се ме фаќа страв за дали ќе ми стигне нарачаното, овие нашиве ми се сумљиви. LadyInPink за колку време ти стигаа нарачките од сајтов ?

• Ми се допаѓа
Реакции: Ivance

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Убаво што најдов ваква тема, од дамна се мислам да нарачувам и се ме фаќа страв за дали ќе ми стигне нарачаното, овие нашиве ми се сумљиви. LadyInPink за колку време ти стигаа нарачките од сајтов ?
Првата за 6 дена мислам, а втората за две недели....

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Мене ме интересира дали само од Асос порачките стигнуваат во Македонија или од другите сајтови?