Зборивав во глобала дека не постои пријателство помегу маж и жена, барем во онаа рестриктивна смисла што ние подразбираме под другарство.А што ако не се привлекувате физички?
Или не се дружиш со мажи кои не ти се допаѓаат?
Врз кој основ стекнуваш пријателства во живитот?
Дали и со другарки се сексаш?
Јас другарите не ги бирам по тоа дали би општела со нив, туку дали тие ми одговараат по сензибилитетот кој го имаат. Секако дека што повеќе заеднички работи имате дружењето ви е се поинтересно и никогаш не ви е досадно.
Замислете да иате другар, другарка со која ќе пиете само кафе и ќе си кукате за проблемите? Колку ќе трае тоа?
Затоа велам, не е услов но доколку се јави таа искра и почувствувате потреба за заедничко општење тогаш зошто да не.
Секако дека не сум општела со сите другари, но не гледам ништо лошо во тоа.
Инаку само да напоменам дека јас сум прилично згодна и привлечна и се дружам со ито такви луге, така да слободно можам да кажам дека со кој и да сум општела од моите другари немало да погрешам.
Не е убаво ова што го кажувам но битно ми е мојот другар да е убав, да води беспрекорна хигиена .... не сум од оние кои викаат дека им е битно само да има добра душа. Зарем било кој од вас би се возел во кола која има добар мотор ама руинирана каросерија?
Јас лично не, за мене и изгледот ми е многу битен.