Ниски температури, индијански тестостерон
На овие ниски температури и ниско ниво на расположение, многу заповеди, индијански вакви такви никакви..најдобро загревање...бујруууууууум![]()

Ниски температури, индијански тестостерон
На овие ниски температури и ниско ниво на расположение, многу заповеди, индијански вакви такви никакви..најдобро загревање...бујруууууууум![]()

Шириш пропаганда, овде на еден админ тоа многу му смета .. пази да не ти се закачи повторно.Уште неполн час, точно на полноќ, сите да погледнете во небо и да си помислите желба
Постои верување дека на полноќ помеѓу 18 и 19 јануари на богојавување, небото се отвара и секоја искрена желба се исполнувала...уште 45 минути![]()
Не ширам никаква пропаганда, само сакам вечерва сите да си посакаме некоја желба..верувале или не, не е битно, јас ке го сторам тоаШириш пропаганда, овде на еден админ тоа многу му смета .. пази да не ти се закачи повторно.
Утре е голем празник.
се шалам.
)Џабе што сакаш ти, ако тие кажат пропаганда, пропаганда е. Цб е ова, а не Фб.Не ширам никаква пропаганда, само сакам вечерва сите да си посакаме некоја желба..верувале или не, не е битно, јас ке го сторам тоаУтре е голем празник.
Што се однесува до админите и нивното закачување за мене, грешка си голема, тие сакаат да ме откачат а не да ме закачатсе шалам.
(ме занима за кого мислиш)
Денес имав лош напнат ден, расеана и гневна сум а душава чваркосана.Џабе што сакаш ти, ако тие кажат пропаганда, пропаганда е. Цб е ова, а не Фб.
Секако дека не, не ми се сведува животот на почитување на измишљотини како празници и нивните адети ..Денес имав лош напнат ден, расеана и гневна сум а душава чваркосана.
Сакам да те разберам ама нешто не ми оди, на што циљаш?
Дали ти си помисли желба!?

Се отвара небото и врне црнци и се дерат АЛАХУАКБААААААААААААААААААРУште неполн час, точно на полноќ, сите да погледнете во небо и да си помислите желба
Постои верување дека на полноќ помеѓу 18 и 19 јануари на богојавување, небото се отвара и секоја искрена желба се исполнувала...уште 45 минути![]()