Ниски температури, индијански тестостерон
На овие ниски температури и ниско ниво на расположение, многу заповеди, индијански вакви такви никакви..најдобро загревање...бујруууууууум
Ниски температури, индијански тестостерон
На овие ниски температури и ниско ниво на расположение, многу заповеди, индијански вакви такви никакви..најдобро загревање...бујруууууууум
Шириш пропаганда, овде на еден админ тоа многу му смета .. пази да не ти се закачи повторно.Уште неполн час, точно на полноќ, сите да погледнете во небо и да си помислите желба
Постои верување дека на полноќ помеѓу 18 и 19 јануари на богојавување, небото се отвара и секоја искрена желба се исполнувала...уште 45 минути
Не ширам никаква пропаганда, само сакам вечерва сите да си посакаме некоја желба..верувале или не, не е битно, јас ке го сторам тоаУтре е голем празник.Шириш пропаганда, овде на еден админ тоа многу му смета .. пази да не ти се закачи повторно.
Џабе што сакаш ти, ако тие кажат пропаганда, пропаганда е. Цб е ова, а не Фб.Не ширам никаква пропаганда, само сакам вечерва сите да си посакаме некоја желба..верувале или не, не е битно, јас ке го сторам тоаУтре е голем празник.
Што се однесува до админите и нивното закачување за мене, грешка си голема, тие сакаат да ме откачат а не да ме закачат се шалам.
(ме занима за кого мислиш)
Денес имав лош напнат ден, расеана и гневна сум а душава чваркосана.Џабе што сакаш ти, ако тие кажат пропаганда, пропаганда е. Цб е ова, а не Фб.
Секако дека не, не ми се сведува животот на почитување на измишљотини како празници и нивните адети ..Денес имав лош напнат ден, расеана и гневна сум а душава чваркосана.
Сакам да те разберам ама нешто не ми оди, на што циљаш?
Дали ти си помисли желба!?
Се отвара небото и врне црнци и се дерат АЛАХУАКБААААААААААААААААААРУште неполн час, точно на полноќ, сите да погледнете во небо и да си помислите желба
Постои верување дека на полноќ помеѓу 18 и 19 јануари на богојавување, небото се отвара и секоја искрена желба се исполнувала...уште 45 минути