Ајде аирлија да е само за арно да се честимеАјде да ве почастам за веридбата @malozauvek @misterija @Baknuvalka @Kisserboy @Falanga па и другите да не ве означувам
Отвори ја прикачената датотека 29535 Отвори ја прикачената датотека 29534
Со среќа нека е девојко,ете јас непоканет,кога веќе пијалокот е на маса,сам ќе са послужам,и ќе пернам една чаша виски,во ваша честАјде да ве почастам за веридбата @malozauvek @misterija @Baknuvalka @Kisserboy @Falanga па и другите да не ве означувам
Со среќа нека е девојко,ете јас непоканет,кога веќе пијалокот е на маса,сам ќе са послужам,и ќе пернам една чаша виски,во ваша чест
Ајде да ве почастам за веридбата @malozauvek @misterija @Baknuvalka @Kisserboy @Falanga па и другите да не ве означувам
Ајде ајде честито. Чифтосуење сега за кога планирате? Нек ви се угоде и среќни да сте биле.
Иначе покрај твојата сакам да да ја видам веридбата на @Neverna Mala
Кој будала мене ќе ме земе, девојките како мене сите ги сакаат ама не и да ги женат, за жена сакаат некоја мутава когја ќе седи дома ќе им пере чисти пегла а од врата ќе излегува само за во црква или недај боже погребби.Ајде ајде честито. Чифтосуење сега за кога планирате? Нек ви се угоде и среќни да сте биле.
Иначе покрај твојата сакам да да ја видам веридбата на @Neverna Mala
Да си ми жива и здрава.Реално мене највеќе ми одговара отворен брак каде ќе можеме да се дружиме и со други луге а не само да општиме еден со друг. Реално мислам дека моногамијата не му годи никому ама сме ја прифатиле како нешто што мораме, сто како и облеката.
Па ти си таман за брат ми Како ќе си го наштимаш таков ќе си биде онКој будала мене ќе ме земе, девојките како мене сите ги сакаат ама не и да ги женат, за жена сакаат некоја мутава когја ќе седи дома ќе им пере чисти пегла а од врата ќе излегува само за во црква или недај боже погребби.
Јас бби се омажила ама со некој кој ќе знае да цени и почитува и кој нема да смета дека ме поседува.
Реално мене највеќе ми одговара отворен брак каде ќе можеме да се дружиме и со други луге а не само да општиме еден со друг. Реално мислам дека моногамијата не му годи никому ама сме ја прифатиле како нешто што мораме, сто како и облеката.