Ете размислував да и се вратам на бившата, па дури и на тоа да најдам нова. Но ако најдам некоја замена која што не ја сакам мислам дека полошо ќе ми биде.Убаво ти вика ... подобро оддалечи се пред да ти каже дека те сака КАКО БРАТ... го сака твоето внимание и у годи дружењето, ама ако ти зборувала додека сте се дружеле за други машки и сега исто ќе сака, а ти нема да сакаш да слушаш. Јас сум за да си запознаеш некоја нова
Можно е и она да размислувала на оваа тема, но пред некои три години. Мене така ми личеше но јас тогаш ја гледав само како другарка. Ме буни тоа што вечерта кога и кажав ме гушна ми рече дека е среќна поради тоа што го слушнала но моментално искачала со некој друг, а на тел кога зборевме ми рече дека ме сака покрај нејзе и значи заедничко поминатото време но сум и другар.Да малце е несватливо али мислам дека сака као утеха да си најде во таа што не ја сака ,а му е мила
Цуца кога те гушнала @Makedonec очигледно размислувала некогаш и она на таа тема затоа не се изненадила , многу добар потег само јас да сум на твое место не би седел во иднина со скрстени раце..
Како мислиш така прај си , а не значи ако од тој момент наваму ти изгледа другарството како се по далечно тоа и не е баш така ,таа сигурно си има неколку прашања во главата и сака одговор да си најде ..
Тоа што те гушнала може да значи се` а може да значи и ништо. Се кладам дека сега си ја тупиш главата поставувајќи си милион прашања за нејзиното понашање, акции-реакции, но со тек на време ќе оттрпнеш, колку тоа да звучи грдо.Ете размислував да и се вратам на бившата, па дури и на тоа да најдам нова. Но ако најдам некоја замена која што не ја сакам мислам дека полошо ќе ми биде.
Можно е и она да размислувала на оваа тема, но пред некои три години. Мене така ми личеше но јас тогаш ја гледав само како другарка. Ме буни тоа што вечерта кога и кажав ме гушна ми рече дека е среќна поради тоа што го слушнала но моментално искачала со некој друг, а на тел кога зборевме ми рече дека ме сака покрај нејзе и значи заедничко поминатото време но сум и другар.
Многу се приврзав за неа и чувствувам нешто што прв пат ми е вака и не можам да се откажам и да ја заборавам. Мислам дека при секоја прилика кога ќе сме заедно ќе гледам да ја освојам и знам дека може е погрешно тоа.
Не можам да фатам друга девојка додека имам чувства кон мојата другарка. Прво јас нема да се чувствувам среќно и убаво, а и не сакам да вмешувам друга личност во целата мешаница.@Makedonec не се враќај на стари врски. Животот е пред тебе, запознај се со нова девојка на која ќе и биде јасно дека немаш другарски намери. Почекај уште неколку дена, ако оваа другарката што ја сакаш не превземе ништо одма фаќај женска и кажи. Ако и значиш нема да и е сеедно и ќе почне да те мисли