Љубовни проблеми

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
@Saladin @malozauvek не можам да го опишам ова што моментално го чувствувам. Ме мава тапа расположение, мислам дека сите бродови ми потонале, но ќе гледам цврсто да застанам посебно пред неа. Деновиве ќе искочиме, ќе се видиме, уште еднаш ќе и покажам дека ја сакам и ако било пишано ова другарство да испари ќе се случи тоа, но мислам дека ќе ја носам подолг период во мислите и во срцето, ништо чудно и за секогаш.

Не можам да фатам друга девојка додека имам чувства кон мојата другарка. Прво јас нема да се чувствувам среќно и убаво, а и не сакам да вмешувам друга личност во целата мешаница.
Пробај уште ова излегување, но биди сигурен ако сеа не упали, никад нема. И секое следно гледање заедно ќе биде еквивалент на трескање од земја.
Јас си имам проблем со женсками бидеќи секој ден различно се однесува кога ќе сме заедно ми вика:Срце мое те сакам ова она ,другиот ден кога ќе се видиме како друга е ,ако не и се јавам не ми се јавува не сум и битен или што е работава? кажувајте мислења плс :D
Колку време сте заедно?
Колку години имате двајцата (отприлика)?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@heartbroker .. Ок ти си тој што беше во тапа расположение долго време ради девојка.. Дали е таа девојка истата девојка и дали на секој можен начин и пред секој и докажуваш дека ја сакаш?!
И уште нешто? Пред друштво (твое нејзино небитно) исто се однесува со тебе или те срцка и гушка само кога сте насамо?!

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
@Saladin @malozauvek не можам да го опишам ова што моментално го чувствувам. Ме мава тапа расположение, мислам дека сите бродови ми потонале, но ќе гледам цврсто да застанам посебно пред неа. Деновиве ќе искочиме, ќе се видиме, уште еднаш ќе и покажам дека ја сакам и ако било пишано ова другарство да испари ќе се случи тоа, но мислам дека ќе ја носам подолг период во мислите и во срцето, ништо чудно и за секогаш.

Не можам да фатам друга девојка додека имам чувства кон мојата другарка. Прво јас нема да се чувствувам среќно и убаво, а и не сакам да вмешувам друга личност во целата мешаница.
Епа погрешно то е тоа. Јас така исто во другар бев заљубена му кажав и ништо, па демек депресија ова она, ама си излегов со друг, видов дека му годи моето внимание, а и мене неговото, знае да ме расположи и ме поддржува за се. Ете тие чувства за другиот ги немам веќе. Нема да се чувствуваш грдо, само така си мислиш. :) @heartbroker кажи ни повеќе малку, ама мене на ПМС ми личи. Ако не ти се јавила можеби има некој проблем, прашај ја да ме има нешто што ја мачи :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Здраво ,јас сум нов и би сакал да ми кажете ваше мислење во врска со една девојка која многу ја сакам ,а таа се понаша како да и е сеедно .
Сме разговарале неколку пати и се ми вика дека има време ,а јас не можам веќе да чекам , па кажете дали со таквото одложување воопшто ме сака ?! (wave):giggle:svirka

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Здраво ,јас сум нов и би сакал да ми кажете ваше мислење во врска со една девојка која многу ја сакам ,а таа се понаша како да и е сеедно .
Сме разговарале неколку пати и се ми вика дека има време ,а јас не можам веќе да чекам , па кажете дали со таквото одложување воопшто ме сака ?! (wave):giggle:svirka
А за што ти вика дека има време ? Што не можеш да чекаш ?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па таа е постара од мене 4 години ,а ми вика има време за да имаме нешто повеќе :)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Абе какво давање што ти е , не ме сака знам ама ок , ќе ја кажам дома па ке види , а мајка и и рече да пази со кој како прави .

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Абе какво давање што ти е , не ме сака знам ама ок , ќе ја кажам дома па ке види , а мајка и и рече да пази со кој како прави .
Па биди посериозен ти кажи и, па ќе видиш реакција. Ако е со тебе на добар пат си.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133

Штом си фрлил око на мајка и мора да е добра милфица, а штом не можеш ќеркица мамица сигурно помладо ќе сака :D
Битно е ти да имаш корист од сет тоа :)