Пробај уште ова излегување, но биди сигурен ако сеа не упали, никад нема. И секое следно гледање заедно ќе биде еквивалент на трескање од земја.@Saladin @malozauvek не можам да го опишам ова што моментално го чувствувам. Ме мава тапа расположение, мислам дека сите бродови ми потонале, но ќе гледам цврсто да застанам посебно пред неа. Деновиве ќе искочиме, ќе се видиме, уште еднаш ќе и покажам дека ја сакам и ако било пишано ова другарство да испари ќе се случи тоа, но мислам дека ќе ја носам подолг период во мислите и во срцето, ништо чудно и за секогаш.
Не можам да фатам друга девојка додека имам чувства кон мојата другарка. Прво јас нема да се чувствувам среќно и убаво, а и не сакам да вмешувам друга личност во целата мешаница.
Колку време сте заедно?Јас си имам проблем со женсками бидеќи секој ден различно се однесува кога ќе сме заедно ми вика:Срце мое те сакам ова она ,другиот ден кога ќе се видиме како друга е ,ако не и се јавам не ми се јавува не сум и битен или што е работава? кажувајте мислења плс
Колку години имате двајцата (отприлика)?