Љубовни проблеми

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не, никако да не изиграваш дека си во врска со неа.. Да не ја напнуваш..
Тоа делова како да се биеш шега и често таквото машко однесување доведува до некаков вид омраза или оттргнување..
Сеј си мирен најјарно не скакај..
Биди си поштен :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Многу пати сме биле на само и сум сакал да и кажам, но се некако ко да се вкочувам и не можам. Вечерва ќе биде што ќе биде или ќе ме фати страв ќе се закочам и ќе излезам п***а или ќе и кажам па што биде нека биде. Ќе ве известам, држете ми среќа:DD

А бе ќарија и не мисли и се :D
Xaxaxaa леле колку ми е позната оваа ситуација :)

• Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Да беше се така лесно сите ќе беа со онаа личност што ја сакаат.

Хахаха па знам дека не е лесно..
Цела год со душа чекав да ми признае дека ме сака.. А он цела год се плашеше да каже за да не ме изгуби на било каков начин..

Поминав низ ова затоа штракам реферати пријателе ;)
Затоа реков штом останувате на само често и тоа не и смета .. Сака да е во твое друштво..
Се мислам дека те сака мада не сум и во умот...

Xenia

Староседелец
4 април 2016
68
87
1,018
Narnia
Многу пати сме биле на само и сум сакал да и кажам, но се некако ко да се вкочувам и не можам. Вечерва ќе биде што ќе биде или ќе ме фати страв ќе се закочам и ќе излезам п***а или ќе и кажам па што биде нека биде. Ќе ве известам, држете ми среќа:DD
Ајде храбро само, сите сме со тебе. :zelen И немој да бидеш збунка таму целиот да се тресеш од возбуда, биди смирен и сигурен во своите ставови ова ти е прилика за доказ на вистински муж. Пуцај право ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
:) Кој знае што и кажал и дали и кажал нешто :eek: ?
Го нема од синоќа (wave)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Што да кажам два дена ме тепа тапа расположение
Бев со цело друштво во диско, решив вечерта да не пијам игравме цело време она беше до мене, некои излегоа надвор, некои пијани и и реков да дојде со мене до вц зш сакам да и кажам нешто. Дојде со мене, собрав сила и кажав смирено се, ме гушна, рече дека е среќна што го слушнала ова но демек имала некој во нејзиниот живот. Се вративме на сепарето и во текот на ноќта почна да се чувствува испарувањето на едно големо другарство.
Јас продолжувам да ја сакам со цело срце но размислувам дали да продолжам со бившата, но неа не ја сакам, драга ми е онака. Многу ми е тешко.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Бев со цело друштво во диско, решив вечерта да не пијам игравме цело време она беше до мене, некои излегоа надвор, некои пијани и и реков да дојде со мене до вц зш сакам да и кажам нешто. Дојде со мене, собрав сила и кажав смирено се, ме гушна, рече дека е среќна што го слушнала ова но демек имала некој во нејзиниот живот. Се вративме на сепарето и во текот на ноќта почна да се чувствува испарувањето на едно големо другарство.
Јас продолжувам да ја сакам со цело срце но размислувам дали да продолжам со бившата, но неа не ја сакам, драга ми е онака. Многу ми е тешко.

Каков ти е тој синдром, ,,ќе се смирам со бившата, ама не ја сакам"? Те молам појасни ми. Не е финтата само да бидиш со некој, размисли како би се чувствувал ти ако твојата бивша ја одбие нејзиниот симпатија, и потоа им вели на другарките, па добро еве макар и на форум: Ја не го сакам, онака не ми е одвратен можам да се бакнувам со него, ама не ми е по ќеф. Шо да праам кога не можам да најдам поарен?
Би ти било океј? Другар стварно те мислев за посериозен дечко а не за тинејџерче шо сака да се курче еј ја имам женска (shake)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Нрмално е да ти биде тешко, но знај дека не погреши што ѝ кажа со време. Другарството испарило во моментот кога си почувствувал љубов кон неа. Ако не ѝ кажеше сега зарем ќе ти беше сеедно да ја гледаш со друг? Оти кога-тогаш ќе се појави некој друг. Многу е позаебано да ти се случува тоа пред очи а ти да се прашуваш дали си ја пропуштил шансата. Тешко е. Ќе мине. Тагувај, имаш прво на тоа и не е ништо за срамење. Само немој во тагувањето да си создадеш лажна идеална слика за неа. Оти сите сме со некаква “фабричка грешка“. И немој да бараш „спас“ во некоја друга ради реда. Не ти е потребен никој друг да те спасува. А таа што е твоја, ќе си ја најдеш тогаш кога најмалку очекуваш.

• Ми се допаѓа