Многу пати сме биле на само и сум сакал да и кажам, но се некако ко да се вкочувам и не можам. Вечерва ќе биде што ќе биде или ќе ме фати страв ќе се закочам и ќе излезам п***а или ќе и кажам па што биде нека биде. Ќе ве известам, држете ми среќаD
Да беше се така лесно сите ќе беа со онаа личност што ја сакаат.А бе ќарија и не мисли и се
Xaxaxaa леле колку ми е позната оваа ситуација
Да беше се така лесно сите ќе беа со онаа личност што ја сакаат.
Ајде храбро само, сите сме со тебе. И немој да бидеш збунка таму целиот да се тресеш од возбуда, биди смирен и сигурен во своите ставови ова ти е прилика за доказ на вистински муж. Пуцај правоМногу пати сме биле на само и сум сакал да и кажам, но се некако ко да се вкочувам и не можам. Вечерва ќе биде што ќе биде или ќе ме фати страв ќе се закочам и ќе излезам п***а или ќе и кажам па што биде нека биде. Ќе ве известам, држете ми среќаD
Што да кажам два дена ме тепа тапа расположение
Бев со цело друштво во диско, решив вечерта да не пијам игравме цело време она беше до мене, некои излегоа надвор, некои пијани и и реков да дојде со мене до вц зш сакам да и кажам нешто. Дојде со мене, собрав сила и кажав смирено се, ме гушна, рече дека е среќна што го слушнала ова но демек имала некој во нејзиниот живот. Се вративме на сепарето и во текот на ноќта почна да се чувствува испарувањето на едно големо другарство.
Јас продолжувам да ја сакам со цело срце но размислувам дали да продолжам со бившата, но неа не ја сакам, драга ми е онака. Многу ми е тешко.
Нрмално е да ти биде тешко, но знај дека не погреши што ѝ кажа со време. Другарството испарило во моментот кога си почувствувал љубов кон неа. Ако не ѝ кажеше сега зарем ќе ти беше сеедно да ја гледаш со друг? Оти кога-тогаш ќе се појави некој друг. Многу е позаебано да ти се случува тоа пред очи а ти да се прашуваш дали си ја пропуштил шансата. Тешко е. Ќе мине. Тагувај, имаш прво на тоа и не е ништо за срамење. Само немој во тагувањето да си создадеш лажна идеална слика за неа. Оти сите сме со некаква “фабричка грешка“. И немој да бараш „спас“ во некоја друга ради реда. Не ти е потребен никој друг да те спасува. А таа што е твоја, ќе си ја најдеш тогаш кога најмалку очекуваш.Што да кажам два дена ме тепа тапа расположение
Бев со цело друштво во диско, решив вечерта да не пијам игравме цело време она беше до мене, некои излегоа надвор, некои пијани и и реков да дојде со мене до вц зш сакам да и кажам нешто. Дојде со мене, собрав сила и кажав смирено се, ме гушна, рече дека е среќна што го слушнала ова но демек имала некој во нејзиниот живот. Се вративме на сепарето и во текот на ноќта почна да се чувствува испарувањето на едно големо другарство.
Јас продолжувам да ја сакам со цело срце но размислувам дали да продолжам со бившата, но неа не ја сакам, драга ми е онака. Многу ми е тешко.