Љубовни проблеми

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Abe koj drugar , dogovori ja uste sega , kazi i deka sakas da razgovarate i pred disko ke si sednes so nea negde kaj sto moze na raat da te soslusa , vo zenica ke ja gledas i kazi i se sto ti lezi , ne se opsednuvaj so nepotrebni rab .

Последна промена:

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Ако уште вечерва ја викнам за дејт корпата ми е загарантирана:DD
еми ти си знаеш, ама ако е за корпа работата поарно нека е денес. Утре можи ќе има некое друго чупе на забавата ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Запамти, све што праиш, праи го само меѓу тебе и неа. Можда предлогот на Лејди блу е избрзан во моментот, али кад тад ќе мораш да напраиш нешто.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and lady_blue

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Запамти, све што праиш, праи го само меѓу тебе и неа. Можда предлогот на Лејди блу е избрзан во моментот, али кад тад ќе мораш да напраиш нешто.
или џа или бу, не ќе се ганѕаме :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Mislam deka e odliven predlogot , Srbite vikaat sta mozes danas ne ostavljaj za sutra ;)
Makedonce momce , javi i se na momata uste sega i kazi i toa sto treba ,ne sedi so bekatonot vo dusata samo ti tezi ,a vaka ke go frlis i ke si stavis naj verojatno licnost sto i vo race nema da ti tezi ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ако уште вечерва ја викнам за дејт корпата ми е загарантирана:DD
Дејт не мора да звучи као нешо „еј чупе ми се свиѓаш, сааш да доеш утре со мене“.
Викни ја као друштво двајцата да си поминете супер. Ќе прифати 100% јер оноа што погоре го кажа, онаа блискост шо ја имате не би ја одвратила, баш напротив се кладам би и` било драго. Е после шо како, одите понастрана и праиш тоа што праиш. Не пред очите на другите. Само насамо.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and Mnogo Bitno

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Биди праф маш, жените паѓаат на тоа :D
Инаку не постои френд зоун тоа е мит, ако и се допаѓаш ќе биде ок, ако не - ништо, нема тоа врска со претходно пријателство.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
А бре македонче ја си мислев кој знае каква врска била таа претходната.. Ц ц ц :D

Ее вака.. Како што сите погоре пишаа а ти си кажа дека сте доста блиски, нема шанси да одбие честење за "ми се роди внук" или шо знам јас.. Да, може да е лага ама е слатка и ние жените на таква лага не се лутиме тоа да си сигурен. Само тоа дека било само лага и изговор за да ја водиш некаде ќе и го кажеш откако ќе ја ќариш..
Не мора да е одма и сега, ама не и да се влечкаш..
Се' мислам дека ќе ти прифати..

А утревечер, никако начукан! Така само колку и да те сакала ќе и створиш лоша слика.. Некако ќе ја нервираш..
Релаксирано, мирно .. Мангупски пријди и и кажи и дека сакаш да разговарате насамо ама како што ти кажа Сале никој др да не знае.

А знаеш како е најдобро (од искуство) ?!
Ако во случај некогаш си ја испраќал дома да и понудиш и после журката тоа да го напрајш па... ;)
Е многу сакам да успееш!
Само никако страв и срам.. Ништо не прајме така..
Самоуверено и ќе ја освојш ..
А можда и она ко ја едвај чека да и предложиш па ќе те матка некој саат и како знак дека прифаќа ќе ти рече кај ќе ојте вечерта кај ќе ја носиш :)

Чекаме резултати

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and Mnogo Bitno

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Абе се е убаво ова ,само да не се збуни од читање :^)(wave)
Јави му се на момичето и кажи му дека сакаш да излезете али гледај тоа да биде на начин како веќе да сте во врска или што ја знам .
Да му веруваш на дедо ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Многу пати сме биле на само и сум сакал да и кажам, но се некако ко да се вкочувам и не можам. Вечерва ќе биде што ќе биде или ќе ме фати страв ќе се закочам и ќе излезам п***а или ќе и кажам па што биде нека биде. Ќе ве известам, држете ми среќа:DD

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°