Милан - Фиорентина 2:0Прво јас сакам да ми се бројат мислењата, се борам за пита бурек.
Второ, штом Наполи е редовно 4+ тоа значи дека е интересен за гледање. Што е интересното за гледање кај Милан кој секоја утакмица му е 0:1, 0:0, 1:0 и слично? Шанси и такви работи не знам откога немало. Тоа што е Јунајтед во ПЛ тоа е и Милан во Серие А, мртов тим без никаква игра, а се наоѓа во горниот дел од табелата.
Ќе видиме утре иначе како ќе е, или вечер како ќе одигра Милан. Тогаш во ПЛ само тоа коло беше за никаде, а Серие А само годинава е интересна и кога мислам на интересна мислам на табелата, завршницата на сезоната ќе е јака, утакмиците се жива досада, освен неколку кола и освен некои тимови кои се трудат да играат понапаѓачки.
Милан -Карпи 2:1
Рома-Милан 1:1
Милан-Болоља 0:1
Фросина и Милан 2:4
Не знам од каде си ги собирал податоците, ама еве ги последните 5 кола и јас ако ме служи добро видот и сеќавањето, само една имаше со еден гол.
Тебе секоја статистика ти е од ракав извадена, после ок згрешив, а и не се секирам многу за ова што го пишуваш пошто до вчера друго правеше муабет, утре пак ќе се премислиш.
И друго, и 0:0 да играат секое коло десет сезони и ти секој ден да доаѓаш и да ми кажуваш дека е така, џабе.... Јас ти сум од оние фанови што и да ти ги објаснувам не можеш да ги разбереш