Разбирам Господарка Big Berta.И да се калливи, ако си послушен има со јазик да ги исчистиш!
Еве уште еден совет за наупатените како @diva orhideja
Разбирам Господарка Big Berta.И да се калливи, ако си послушен има со јазик да ги исчистиш!
Еве уште еден совет за наупатените како @diva orhideja
Ако, греота е, да ја поканиме.Аууууууууууу..го окркавме...извини ама немаш покана
Пошто орхидејка сакала тој да си игра со неа, а не она со него, а ти обратно, јас имам да ви предложам нешто како двајцата максимално да уживате во присуството на другиот. Ти ќе и отидеш ќе ја фатиш онака за коса јако, па кога ќе ја стегниш околу половината, па ќе ја касниш онака силно, а она тебе со штиклата у стомак за да ти врати, па еден шамар, па ќе и кажеш "Се извинувам, Ваше Височество", твоја е одмаЕве ме, Ви стојам на располагање diva orhideja или Big Berta. Јас сум и послушен и непослушен, како сакате Вие. (сериозно)
Не бивало за тебе пошто многу си бил педантен, ти биле чисти патиките. Не ти биле калливиА за машки правиш проблем или не е битен полот? Да дојдеш и кај мене затоа.
Благодарам за понудата ама мислам дека @Давор со неговата фантазија подобро ќе се уиграте....Мене ми треба некој дивјакушкоИ...? Може ли diva orhideja да Ви бидам послушен или непослушен слуга?
Ама ајде, ќе Ви биде супер се што ќе Ви текне ќе ми правите и наредуватеБлагодарам за понудата ама мислам дека @Давор со неговата фантазија подобро ќе се уиграте....Мене ми треба некој дивјакушко