Спортски Вести

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ако влези Ремзи во форма. ќе треба геноцид да бројат :kafe
Имаше на гардијан со Бејл интервју, изјави дека пласманот со Велс на ЕП му бил со исто значење како и освојувањето на ЛШ.
Со Ремзи се добра комбинација, штета што Арон е опседнат со тоа да шутира од каде ќе стигне, треба Арсен да го `одмори` малку.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Пред недела дена излезе и резултатот од Б тестот за допингот на Адеми од утакмицата Динамо - Арсенал. И овој тест покажа дека Адеми бил допингуван. Некаде прочитав дека Венгер дал изјава во која кажува за сомнежите дека повеќемина биле допингувани на таа утакмица. Од Арсенал официјално нема ништо кажано, но се зборува дека поднеле жалба до УЕФА за да им доделат службени 3 бода.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пред недела дена излезе и резултатот од Б тестот за допингот на Адеми од утакмицата Динамо - Арсенал. И овој тест покажа дека Адеми бил допингуван. Некаде прочитав дека Венгер дал изјава во која кажува за сомнежите дека повеќемина биле допингувани на таа утакмица. Од Арсенал официјално нема ништо кажано, но се зборува дека поднеле жалба до УЕФА за да им доделат службени 3 бода.

Сигурно биле повеќе од еден издрогирани, не ми е верува дека само еден самоиницијативно се решил на таков чекор, треба да ги исфрлат од такмичење, ништо од новата химна...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сигурно биле повеќе од еден издрогирани, не ми е верува дека само еден самоиницијативно се решил на таков чекор, треба да ги исфрлат од такмичење, ништо од новата химна...
Правилата велат дека ако најдат допинг кај најмалку двајца може да ги дисквалификуваат. Адеми се соочува со казна од 1-4 години суспензија, ама од Динамо дадоа изјава дека некој од лекарскиот тим му подметнал допинг иако не смеат да даваат никакви изјави до крајната пресуда.
Читав Венгер рекол нешто у стил дека на секоја утакмица треба допинг контроли на сите играчи што влегуваат на терен, што и до некаде е оправдано. Сегашните контроли се на еден-двајца случајно избрани играчи по тим и тоа не на секоја утакмица.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Надвор од стадион пукаат бомби а Жиру си дава гол против Немачка :eek:
Веројатно планот на напаѓачите бил да предизвикаат стампедо и паника на стадионот, така во Москва порано загинале 300+ раја на некоја утакмица а Хондурас и Ел Салвадор почнале војна поради нереди на бараж за СП кои ескалирале во масакри...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Адеми 4 години го суспендирале. Почнал да плаче по медиуми демек не бил виновен, му ставиле дрога во кокаинот. :rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Коби Брајант че се пензионирал. :place
Доста му беше, уште лани требаше да се пензионира. Иако не сум негов фан бидејќи ме нервираше неговата игра, сепак длабока трага остави во кошарката.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Доста му беше, уште лани требаше да се пензионира. Иако не сум негов фан бидејќи ме нервираше неговата игра, сепак длабока трага остави во кошарката.
Et tu, Brute? И ти ли си Селтикс фан :mad: