Спортски Вести

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Еванс, МекНер и Рој Керол (пред 400 години бранеше за М.Јунајтед) на ЕП :zelen
Заедно со играчи од Абердин, Килмарнок и Рос Каунти.
Ненормален гол со глава на Стив Дејвис од Саутемптон против клетите грци(party)

Ирска со тотален бункер до победа над немачка :frantic
Шкотска само заеба ствар :(

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
На стадион нема ни 1000 луѓе :roflна никого не му е гајле за дрвава, овие што се таму изгледа се роднини и пријатели на играчите.
Битно Србија победи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Стварно бе Скопје 600К град, не може да собере четирицифрен број гледачи на утакмица на националниот си тим, светињата ова она :rofl
од тие 1000 пола се редари, службени лица и муфтеџии од сојуз и неколку залутани украинци:D

голманот - Пацов(ски) бе :rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас мислам дека подобра порака би се пратило ако стадионот е полн и се свири на секој наш напад. Уствари мене не ме ни интересира фудбалската репрезентација наша, ова сега што го играат не ми личи на фудбал. Украинциве не се замараат, гледаат дека сме за никаде и си одмараат по терен. Прееска сретнав неколку играчи на Украина низ град, си се смеат си шетаат гајле им е. Ќе се замарале со нас.
Каква публика бараат да доаѓа да ги гледа кога губат од сите можни репрезентации, некои од оние островине таму кај Австралија да се соберат 11 души, и тие ќе не победат. Не ќе ми кажуваат играчите не се виновни, па кој е јас да не сум. ФФМ не чини точно е, ама ако играчите толку се трудат како што кажуваат значи дека врска си немаат затоа што губиме од сите. Кои играчи ги има Луксембург па да не победи, се собрале од улица 11 души, се викале од дома за да играат против нас и да не победат, а овие нашиве фудбалери, ѕвезди, играчишта, губат од улични играчи.
Фудбал и Македонија не одат заедно, ние сме за радување кога ќе победи друг.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Теренов на Андора е смешки. Тоа не е ни вистинска трева, тепих ставиле. :zelen
Белгијциве не се ни замараат а веќе дадоа 4 голови.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Арнаути на ЕП :rofl че го паљат Марсељ со бенѕин.
Унгарија изгледа ќе се пласира како најдобра трета |-(
Штета за Волтерс и друштво :( ваљда ќе минат бараж...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Арнаути на ЕП :rofl че го паљат Марсељ со бенѕин.
Унгарија изгледа ќе се пласира како најдобра трета |-(
Штета за Волтерс и друштво :( ваљда ќе минат бараж...
Имаат и турците уште шанси за најдобра трета, играат против Исланд кои веќе обезбедија пласман. Арнаутите можно е да се најдат и под истрага за местење, имаше некое инфо дека мавнале 2 милиони на тројца играчи и голманот на Ерменија.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Имаат и турците уште шанси за најдобра трета, играат против Исланд кои веќе обезбедија пласман. Арнаутите можно е да се најдат и под истрага за местење, имаше некое инфо дека мавнале 2 милиони на тројца играчи и голманот на Ерменија.

Мали шанси има турција, баш сега гледав на вики, им требаат 6 бода од мечот со Исланд :zelen или ако Казакстан во гости ја тепа Латвија
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2016_qualifying#Ranking_of_third-placed_teams

Арнаутите имаа невидена среќа и сплет на околности, баш ќе видиме дали е добра идеја да се прошири од 16 на 24. Макар да и да беа пак 16 - Исланд и С.Ирска ќе се пласираа :frantic