Спортски Вести

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
4,914
5,423
1,183
Disco
Италија уберфејл на сезоната, не успеа да се квалификува на СП :D :frantic испаднале од Шведска на која не успеале да и дадат гол во 180 минути.
Жабарите го допреа дното. Не верувам во карма а за дарма шо знам во секој случај good riddance за иноваторите на деструктивниот фудбал, фудбалската корупција и местенки. Ајт.

Италија е топ фејлот а зад неа е Холандија која втор пат по ред се усерува и донекаде САД како редовни учесници.