Не се важат репрезентативни голови, само за Арсенал кога ќе даде гол е страшно.Ремзи даде гол. Кој познат ќе умре?
Не се важат репрезентативни голови, само за Арсенал кога ќе даде гол е страшно.Ремзи даде гол. Кој познат ќе умре?
Пред недела дена излезе и резултатот од Б тестот за допингот на Адеми од утакмицата Динамо - Арсенал. И овој тест покажа дека Адеми бил допингуван. Некаде прочитав дека Венгер дал изјава во која кажува за сомнежите дека повеќемина биле допингувани на таа утакмица. Од Арсенал официјално нема ништо кажано, но се зборува дека поднеле жалба до УЕФА за да им доделат службени 3 бода.
Правилата велат дека ако најдат допинг кај најмалку двајца може да ги дисквалификуваат. Адеми се соочува со казна од 1-4 години суспензија, ама од Динамо дадоа изјава дека некој од лекарскиот тим му подметнал допинг иако не смеат да даваат никакви изјави до крајната пресуда.Сигурно биле повеќе од еден издрогирани, не ми е верува дека само еден самоиницијативно се решил на таков чекор, треба да ги исфрлат од такмичење, ништо од новата химна...
Доста му беше, уште лани требаше да се пензионира. Иако не сум негов фан бидејќи ме нервираше неговата игра, сепак длабока трага остави во кошарката.Коби Брајант че се пензионирал.
Et tu, Brute? И ти ли си Селтикс фан :Доста му беше, уште лани требаше да се пензионира. Иако не сум негов фан бидејќи ме нервираше неговата игра, сепак длабока трага остави во кошарката.