Не очекувај толку многу следен пат. Тотенхем не е Челзи па да не играат фудбал.Епа Ганери одиме на победа..
а за Белерин и да не е толку повреден нека не го рескира да не стане уште поголема, очекувам 3-0....
не реков дека коките не играат фудбал... како и да е очекувам победа, а тоа беше само моја прогноза....Не очекувај толку многу следен пат. Тотенхем не е Челзи па да не играат фудбал.
Не гледам како играте, Ливерпул гледам. Ама штом губите значи не е во ред нешто.не реков дека коките не играат фудбал... како и да е очекувам победа, а тоа беше само моја прогноза....
не ни реков јас дека ти ги гледаш арсенал...реков само дека коките се во добра форма и играат добро на за овој натпревар само..Не гледам како играте, Ливерпул гледам. Ама штом губите значи не е во ред нешто.
Што ти е? Само кажав дека не ве гледам каква ви е играта па затоа не можам да кажувам многу, ама реков штом губите значи не е во ред нешто. Знам дека ти ништо не рече, јас друго мислев.не ни реков јас дека ти ги гледаш арсенал...реков само дека коките се во добра форма и играат добро на за овој натпревар само..