oчекујем сега една моја професорка да отиде и да го докаже ова какви глупости ни кажуваше на предавање, сигурно и ова ќе го докажеЗОМГ што сѐ ќе најдеш по нет
oчекујем сега една моја професорка да отиде и да го докаже ова какви глупости ни кажуваше на предавање, сигурно и ова ќе го докажеЗОМГ што сѐ ќе најдеш по нет
Несакајќи или поради вина на другите членови, и ти си тука меѓу нив,сум прва во број на мислења..искрено не ми значи ништо ова прво место, само е доказ дека сама си правам на себе интересно...сакам сите да учествувате а не да гледате и читате, сакам да си направам моабет со некој тука од форумов, па макар и пожестока дискусија да има, пак ми е убаво и затоа висам тука......Но ајде ако мислиш така, еве ти оставам простор тебе да отвараш теми и да го живнеш малку форумов, разлепршај малку крила!
На чичо му чучи а на КироКуро му се пучиОрхидејче шо е работата шо се запнале сите против тебе..јас сум нов на форумов и читам се одново..шо му бодиш очи толку на народо? и би сакал да ве запознаам
Па доброо бее не сум во тек со темите и треба пооназад да читам и ти па колку си буквалистка бог да чува се изнасмеа за сите пари..ај ке ме памтиш ти го продолжив живото троа и не велам него тврдам! и не реков само со тебе да се запознавам..општо со ситеНа чичо му чучи а на КироКуро му се пучи
Незнам зошто така мислиш??? Никој не се запнал против мене, само за да дојдеш овде на форумов и да си фанеш место под сонцето треба бајаги газот да си го спотнеша што се однесува до запознавањето нема проблем, пиши тел.бр.и готово..како и многу други..
Велиш нов си на форумовкад прдне мртвак....читал се одново
Стално тврд нека ти биде..ставот....е богами слатко ме насмеаинаку овие некои тука од форумов ни вода не даваат, наместо слатко само казнениПа доброо бее не сум во тек со темите и треба пооназад да читам и ти па колку си буквалистка бог да чува се изнасмеа за сите пари..ај ке ме памтиш ти го продолжив живото троа и не велам него тврдам!
Тврд ми е не бери гајле...ставотСтално тврд нека ти биде..ставот....е богами слатко ме насмеаинаку овие некои тука од форумов ни вода не даваат, наместо слатко само казнени
А да се излажеше малку и да одврзеше форумското кесе па да почастеше и едно слатко од смокви
Да му веруваш на дедо!