ти си оправдан, фудбалче е подобро него она другоноАрно некој шо бегале од часовил клецале, а јас играв на фудбалче со рачки.
ти си оправдан, фудбалче е подобро него она другоноАрно некој шо бегале од часовил клецале, а јас играв на фудбалче со рачки.
Ете видиш, сега барем знаеш зошто ти не си изопачен како тие што бегалеАрно некој шо бегале од часовил клецале, а јас играв на фудбалче со рачки.
Комбинација од двете работи не одат ли заедно????ти си оправдан, фудбалче е подобро него она другоно
не знамКомбинација од двете работи не одат ли заедно????
Штета што не знаеш и не си ги доживеала, одат одат и те како....не знам
Што и да речеш исто ти е нема да смениш ништо .Само да ја замолиме дива орхидеја овој месец да пушти некој друг да биде прв во број на мислења .Само ќе речам WTF за темава.
Несакајќи или поради вина на другите членови, и ти си тука меѓу нив,сум прва во број на мислења..искрено не ми значи ништо ова прво место, само е доказ дека сама си правам на себе интересно...сакам сите да учествувате а не да гледате и читате, сакам да си направам моабет со некој тука од форумов, па макар и пожестока дискусија да има, пак ми е убаво и затоа висам тука......Но ајде ако мислиш така, еве ти оставам простор тебе да отвараш теми и да го живнеш малку форумов, разлепршај малку крила!Што и да речеш исто ти е нема да смениш ништо .Само да ја замолиме дива орхидеја овој месец да пушти некој друг да биде прв во број на мислења .
Општеството ги ремовира таквите како мене, поради мојот начин на размислување
и тоа е се што ми смета, не ме прифаќаат таква каква што сум , се обидуваат да ме променат да бидам како нив
родителите мислат дека нивните деца се на училиште а они всушност се секаде само не на часови
Седи сеа .. она се знае шо се дешава у светот .. попаметна е од сите 7 милијарди++ жители у светов.Бегале од часови и правеле деца? Wtf