Малце, само главата.
@Spiros ти ли си?Не ги “ремовира“ (ваљда мислиш на отстранува).
Самите си поставува(те) граници, мислејќи дека исклучиво вашиот пат е оној кон универзалната вистина. (парадоксално колку и да звучи).
Требаше вака да пишам за да личам на Микс верзијата помеѓу Спирос, Рудникот и помалце Лурц.@Spiros ти ли си?![]()
Лурц не го мешај таму : )Требаше вака да пишам за да личам на Микс верзијата помеѓу Спирос, Рудникот и помалце Лурц.
![]()
Оти да оставиш? Постирај си ти, што има врска. Ако некој сака да биде поактивен од тебе нека биде поактивен : )Несакајќи или поради вина на другите членови, и ти си тука меѓу нив,сум прва во број на мислења..искрено не ми значи ништо ова прво место, само е доказ дека сама си правам на себе интересно...сакам сите да учествувате а не да гледате и читате, сакам да си направам моабет со некој тука од форумов, па макар и пожестока дискусија да има, пак ми е убаво и затоа висам тука......Но ајде ако мислиш така, еве ти оставам простор тебе да отвараш теми и да го живнеш малку форумов, разлепршај малку крила!
Не знам како мојот коментар инволвира некој член во него,сепак доколку сторив несвесно некоја колатерална штета нека ми прости човекот.Што и да речеш исто ти е нема да смениш ништо .Само да ја замолиме дива орхидеја овој месец да пушти некој друг да биде прв во број на мислења .
А јас. треба ли и ја да ти простам??? Прости ми папеНе знам како мојот коментар инволвира некој член во него,сепак доколку сторив несвесно некоја колатерална штета нека ми прости човекот.