Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не ги “ремовира“ (ваљда мислиш на отстранува).
Самите си поставува(те) граници, мислејќи дека исклучиво вашиот пат е оној кон универзалната вистина. (парадоксално колку и да звучи).
@Spiros ти ли си? :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Abraxas and Saladin

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Несакајќи или поради вина на другите членови, и ти си тука меѓу нив,сум прва во број на мислења..искрено не ми значи ништо ова прво место, само е доказ дека сама си правам на себе интересно...сакам сите да учествувате а не да гледате и читате, сакам да си направам моабет со некој тука од форумов, па макар и пожестока дискусија да има, пак ми е убаво и затоа висам тука......Но ајде ако мислиш така, еве ти оставам простор тебе да отвараш теми и да го живнеш малку форумов, разлепршај малку крила!
Оти да оставиш? Постирај си ти, што има врска. Ако некој сака да биде поактивен од тебе нека биде поактивен : )

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Метаморф

Истакнат Член
5 декември 2014
299
334
173
29
Што и да речеш исто ти е нема да смениш ништо .Само да ја замолиме дива орхидеја овој месец да пушти некој друг да биде прв во број на мислења .
Не знам како мојот коментар инволвира некој член во него,сепак доколку сторив несвесно некоја колатерална штета нека ми прости човекот.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не знам како мојот коментар инволвира некој член во него,сепак доколку сторив несвесно некоја колатерална штета нека ми прости човекот.
А јас. треба ли и ја да ти простам??? Прости ми папе:rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ЗОМГ што сѐ ќе најдеш по нет :frantic:frantic:frantic
hqdefault.jpg