Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
На Фантази ПЛ колово ме заеба скроз. Марез, Сако, Сања... сите стартери ми се, сеа никој не играше. Со измени ќе се вадам некако. Плус Агуеро не го купив :place

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дали после поразот од Сотон на Стемфорд конечно Хозе Ретардињо ќе добие отказ? Ако се случи такво нешто ќе пукам од радости.
Уште не ми е јасно како можеше на таков менаџер да му се дава влез во Англија. Такво нешто не заслужува ни на мапа да ја допре Англија, камо ли да раководи со тим во Премиер Лига. Конечно нешто добро да се случи деновиве.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Уствари ко че подразмислам, сеуште сум резервиран и че почутам до наредниот меч.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Уствари ко че подразмислам, сеуште сум резервиран и че почутам до наредниот меч.
И подобро ти е, денес бевте како Ливерпул во последните 20 утакмици што се. Им се тресеа нозете на цел тим, дури и на Де Геа му се тресеа и раце и нозе. Среќа не ви бапнаа 5 голови, а можеа.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Клоп во Ливерпул, nice move :) Дали ќе успее да се замеша во борба за трофеи е прашање ама во секој случај барем конечно ќе ја нема креатурата на клупа на Енфилд :kafe
И Адвокат го отпуштиле, ако се паметни да си го ангажираат Пирсон ќе направат огромен чекор кон опстанок.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: existence and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Клоп во Ливерпул, nice move :) Дали ќе успее да се замеша во борба за трофеи или е прашање ама во секој случај барем конечно ќе ја нема креатурата на клупа на Енфилд :kafe
И Адвокат го отпуштиле, ако се паметни да си го ангажираат Пирсон ќе направат огромен чекор кон опстанок.
Не ми се верува ова, а не па јас викам дека Роџерс не го отпуштаат, море клоцај го нека оди таму во 10та лига.
Туку за Клоп како е договорот? Тој да си ги бира играчите?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не ми се верува ова, а не па јас викам дека Роџерс не го отпуштаат, море клоцај го нека оди таму во 10та лига.
Туку за Клоп како е договорот? Тој да си ги бира играчите?

Нема некои детали уште, ваљда деновиве ќе кажат нешто ама како и да е ова им е добар чекор (конечно:)) претпоставувам и дека во зимски преоден рок ќе донесе некој од борусија, време беше ливерпул да почне да се враќа на старите патеки.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr