Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дефинитивно најдобра утакмица досега сезонава :)
Тотнем ги фаќа лудило 2-3 пати годината кога играат како луди (како лани со Челзи) и тогаш и Баерн и Реал да им дојдат ќе го јадат... е сега друга прича е шо се дешава само 2-3 пати годишно тоа :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Се врати ѓубрето португалско со трилион стартови над играчите само за да ги исповреди што повеќе. Де Јонг влезе во игра и одма го смачкаа. Ај барем не тепаа.

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Се сеќавате кога го правевме муабетот за Бенитез и болницата во Интер кога го презеде?
Е, вака:

Real Madrid's injury list after only 6 games:
- Gareth Bale
- Sergio Ramos
- Pepe
- James
- Danilo
- Jesé

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Се сеќавате кога го правевме муабетот за Бенитез и болницата во Интер кога го презеде?
Е, вака:

Real Madrid's injury list after only 6 games:
- Gareth Bale
- Sergio Ramos
- Pepe
- James
- Danilo
- Jesé

Па не е ваљда Бенитез дека ги повредува играчите, освен ако ги млати во соблекувална, вака не ми делува како насилно човече :zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А зошто во Ливерпул не се повредуваа толку често дури беше тој?
Бејл колку што знам не е несклон на повреди, за Пепе е стварно чудно, обично касапи не се повредуваат лесно :zelen за Рамос не знам, другите не ми се познати пошто не пратам шпанска лига...

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Ти кажав минатиот пат дека најдобрите играчи го критикуваа за тренинг режимот ама тој не сакаше да застане и за 10-на кола имавме комплетна болница, моравме да викаме младинци за некои натпревари. Крофнарот сакаше да наметне англиско темпо во италијанска лига, и тоа со екипа која штотуку освои тројна круна и со играчи кои се убија од трчање цела година на три фронта. Не знам што прави сега во Реал ама не верувам во случајности.