Да да ептен заслужи да победи Ливерпул.
Каде бе вакви победи никакви, не можеа убаво да ги надиграат во 90 минути па дури и продолженијата малку им беа. Каков е овој тим се чудам јас, никогаш титула да не видите. Па земале ми се радуваат оф леле гревчиња. Тој турчинот па глуми нешто во стилот на Пирло изведува пенал, абе оди таму играј фудбал како што треба не ми глуми фраер. Мрш таму будали.
Претпоставувам не си гледал дека Арсенал играше, што е и нормален избор а не како мене. Значи ептен за никаде играа ако веруваш, тие Карисле или како и да се викаа заслужија да победат на пеналите кога веќе не можеа во регуларен дел. Жити Ливерпулот скапан, па кога ги видов како се радуваат како да освоиле ПЛ си се изнасмеав и исклучив одма.Важно поминале некако (со четвртологаш )
Ја гледаше утакмицата?Овие Ливерпул шо и да речам да ги заебавам, госпо грев че ми пиши...
Арсенал следно со Шефилд Венздеј. Добра шанса за минутажа на младите.
Го испуштив градското дерби ама па кога дошло ред Фламини да дава 2 гола и не било којзнае што.
Претпоставувам не си гледал дека Арсенал играше, што е и нормален избор а не како мене. Значи ептен за никаде играа ако веруваш, тие Карисле или како и да се викаа заслужија да победат на пеналите кога веќе не можеа во регуларен дел. Жити Ливерпулот скапан, па кога ги видов како се радуваат како да освоиле ПЛ си се изнасмеав и исклучив одма.