Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Da ti kazham i jas ne sum golem fan na bate Vane, ali ako prodolzi vaka i mu remizirame na City, da si gi klajftime malive ekip4inja ko Liverpul, nishto cudno da se borime za titula do kraj.
Па нормално дека со реми ќе сте задоволни затоа што не можете да ги победите. Што зборувам уствари, вие само против мали екипи победувате, ама затоа од големите Свонси губите. Сега пакога ќе дојде утакмицата со Лестер ауу. :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Па нормално дека со реми ќе сте задоволни затоа што не можете да ги победите. Што зборувам уствари, вие само против мали екипи победувате, ама затоа од големите Свонси губите. Сега пакога ќе дојде утакмицата со Лестер ауу. :)

Па види пред некоја година Вулверхемптен ги испотепа големиве екипи па испадна од лига, is there difference?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Таман ПЛ здивна по заминувањето на дајверот-канибал, на сцена се појавува нов фрик, Диего Коста, крајно неинтелигентна особа кој личи на негативец од вестерни. Тоа во комбинација со моронот Мајк Дин како судија не може да изнедри ништо добро. Арсенал оштетен тотално, но покрај тоа е забележлива слабата игра на Санчез кој не може да повлече како да вонземјани да му даунлодирале софтвер во мозокот од играч од конференција.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Натпреварот го гледав до моментот кога Габри доби црвен. После тоа ми дојдоа нагони за повраќање. Судија рулз евритинг, алал да му е. И тоа Коста под итно треба да му се забрани пристап до Англија, погнаса играч никогаш немало.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
yids7.jpg

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Црвениот на Габриел е поништен од второстепена комисија, а Коста има три меча суспензија. И уште не можам да видам зошто сите медиуми зборат дека правдата е задоволена кога Челзи земаа три бода само поради тој испад на судијата.