Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Вечерва Арсенал-Тотнем (party) во 3.коло од ЛК, 20.45.
Лестер се пласирал понатаму, ќе биде интересна Лестер-Арсенал во сабота во ПЛ...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Тотнем-Фламини 1-2 :frantic
Штета за волеј-макази-something ударот на Кејн кој беше изваден од гол линија од Гибс.
Оспина галиба поарен ќе да е од Чех :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да да ептен заслужи да победи Ливерпул. (facepalm)
Каде бе вакви победи никакви, не можеа убаво да ги надиграат во 90 минути па дури и продолженијата малку им беа. Каков е овој тим се чудам јас, никогаш титула да не видите. Па земале ми се радуваат :rofl оф леле гревчиња. Тој турчинот па глуми нешто во стилот на Пирло изведува пенал, абе оди таму играј фудбал како што треба не ми глуми фраер. Мрш таму будали.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да да ептен заслужи да победи Ливерпул. (facepalm)
Каде бе вакви победи никакви, не можеа убаво да ги надиграат во 90 минути па дури и продолженијата малку им беа. Каков е овој тим се чудам јас, никогаш титула да не видите. Па земале ми се радуваат :rofl оф леле гревчиња. Тој турчинот па глуми нешто во стилот на Пирло изведува пенал, абе оди таму играј фудбал како што треба не ми глуми фраер. Мрш таму будали.

Важно поминале некако (со четвртолигаш :zelen)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Арсенал следно со Шефилд Венздеј. Добра шанса за минутажа на младите.
Го испуштив градското дерби ама па кога дошло ред Фламини да дава 2 гола и не било којзнае што.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Важно поминале некако (со четвртологаш :zelen)
Претпоставувам не си гледал дека Арсенал играше, што е и нормален избор а не како мене. Значи ептен за никаде играа ако веруваш, тие Карисле или како и да се викаа заслужија да победат на пеналите кога веќе не можеа во регуларен дел. Жити Ливерпулот скапан, па кога ги видов како се радуваат како да освоиле ПЛ си се изнасмеав и исклучив одма. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Арсенал следно со Шефилд Венздеј. Добра шанса за минутажа на младите.
Го испуштив градското дерби ама па кога дошло ред Фламини да дава 2 гола и не било којзнае што.

Ок беше, не којзнае што драми и тие работи ама далеку подобро него она со Челзи саботата, е сега кога Фламини дава два гола (додуша првиот не можеше да го промаши:zelen) тогаш тоа е јак настан :frantic. Тотнем даде гол кога се одби еден центаршут од Чејмберс и го измами Оспина.
Санчез влезе во второ и промаши една јака шанса, што се случува со него е мистерија...
Ептен беше хепи Фламини отиде кај навијачите од Арсенал и им го даде дресот на крај, сиот пресреќен :kafe

Претпоставувам не си гледал дека Арсенал играше, што е и нормален избор а не како мене. Значи ептен за никаде играа ако веруваш, тие Карисле или како и да се викаа заслужија да победат на пеналите кога веќе не можеа во регуларен дел. Жити Ливерпулот скапан, па кога ги видов како се радуваат како да освоиле ПЛ си се изнасмеав и исклучив одма. :)

Арсенал го гледав а Ливерпул вс. Карлајл видов на лајвскор само дека имало пенали...
Време е да го отпуштат менаџерот, ако вака продолжи не е на арно.