Спортски Вести

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еј па ние да играме против Исланд има да не растурат 5:0. :)
Тоа е доказ дека ние одиме назад (не дека сме биле напред ептен) а репрезентации како Исланд, Велс, Албанија одат на ЕП. Нас кој не не победи досега? Сан Марино, Гибралтар, Фарски Острови. Ќе биде кај и да е.
Јас не знам која репрезентација може да се "пофали" со порази од Луксембург, Андора и Лихтенштајн. Дрва сме, од голман до напаѓач.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Роднини се цел тим и се разбираат со телепатија, затоа е тој резултатот.

Тоа Косово ако го примат :zelen
Индија и Кина спореди кои цепеници се, 11 души асални да не можат да најдат барем за азиски услови да се фактор, не мора нешто повеќе :rofl

Северна Ирска со играч помалку ги запаљи маџарите со бенѕин во 95.минута, Лаферти повторно, сепак Еванс ќе оди на ЕП а Робен и Ван Перси - не :frantic

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Инаку падна светски рекорд кој тешко да биде соборен некогаш, некој лик од С.Ирска по име Берд успеа да добие два жолти за 10 секунди (facepalm):D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Инаку падна светски рекорд кој тешко да биде соборен некогаш, некој лик од С.Ирска по име Берд успеа да добие два жолти за 10 секунди (facepalm):D
Не е ли Ди Марија рекордерот?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не е ли Ди Марија рекордерот?

Тоа со Арсенал шо беше?
Можда бил ама за 10 секунди треба посебен талент и отсуство на мозок, овој ликот двапати го удри маџарот :rofl во рок од две секунди, судијата пушта предност и овој повторно по трет пат го собра како нездрав се` на се` 10 можеби ете 12 секунди :rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Тоа со Арсенал шо беше?
Можда бил ама за 10 секунди треба посебен талент и отсуство на мозок, овој ликот двапати го удри маџарот :rofl во рок од две секунди, судијата пушта предност и овој повторно по трет пат го собра како нездрав се` на се` 10 можеби ете 12 секунди :rofl
На ова мислел изгледа.

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И тоа со Арсенал и тоа со Реал кога доби жолт за фаул врз играч и после не се тргаше назад за да се изведе слободниот и доби втор жолт.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да, тука има 10 секунди меѓу покажан прв жолт и покажан втор ама и тоа е оборено.
Кај северниот ирец судијата покажа со прст наназад само, за да укаже на фаулот коа поштовал предност - вади еден жолт, веднаш вади друг жолт и вади црвен, што значи дека помеѓу покажувањето на првиот и вториот жолт поминаа некои 80 стотинки :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сега читам, најбрзиот црвен картон е 2 секунди за некој играч Lee Todd. Го добил така што влегол како замена и кога судијата свирнал за да продолжат рекол "Fuck me, that was loud." и добил црвен за срамотни зборој. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сега читам, најбрзиот црвен картон е 2 секунди за некој играч Lee Todd. Го добил така што влегол како замена и кога судијата свирнал за да продолжат рекол "Fuck me, that was loud." и добил црвен за срамотни зборој. :rofl

Тоа е веќе друго, директен црвен, ама за поминато време од прв до втор жолт овој не може да се надмине, не знам колку време трае посегање во џеб, помалку од секунда ваљда :zelen
Знам еднаш голман од Шефилд Венздеј доби црвен во десетта секунда од почеток на мечот, обори противнички играч кој мистериозно излезе сам пред гол:pusi