Дечки ај ве молам за еден совет како да и раскинам на девојками без да ја повредам,не сум навикнат да повредувам девојки само незнам кои зборови да ги употребам plis help
Употреби: крај, готово, врска, јас, ти, раскинувам.Дечки ај ве молам за еден совет како да и раскинам на девојками без да ја повредам,не сум навикнат да повредувам девојки само незнам кои зборови да ги употребам plis help
Употреби: крај, готово, врска, јас, ти, раскинувам.
Ако немаш доверба во девојка ти раскинете и не си го троши времето за џабе. Дури и ништо да не направила ти се сомневаш и тоа е доволно.Здраво дечки треба ми помош малку!
Јас сум во врска веке година ипол до сега беше се ок сега моментално сум во странство веќе месец ипол и почнаа да испагаа проблемии како не искрени,сумлјиви работи до сега немаше додаванје пријатели(машки) ставанје лајкови рано легнуванје и тие такви работи ми треба совет???
Брат па не е турско, нека легнува порано, нека лајкува додава пријатели на фб. Ако толку и било на љубовта нема да се лажете ќе го приметиш самиот тоа. Те избегнува, немате разговор, се одалечува.до сега немаше додаванје пријатели(машки) ставанје лајкови рано легнуванје и тие такви работи ми треба совет???
Жив циркус си да знаешКако може само поради еден сомнеж,неразјаснет,да му советуваш одма да раскине со девојката а ваму на друга страна отекуваш муда да дознаеш зашто некој е баниранАко немаш доверба во девојка ти раскинете и не си го троши времето за џабе. Дури и ништо да не направила ти се сомневаш и тоа е доволно.
Па побара совет, јас му кажувам совет. Штом се сомнева нека и` раскине и нема да се нервира воопшто.Жив циркус си да знаешКако може само поради еден сомнеж,неразјаснет,да му советуваш одма да раскине со девојката а ваму на друга страна отекуваш муда да дознаеш зашто некој е баниран