Може ама само ако убаво си поминала на одмор, ако било лошо тогаш не може.Мoже пoштo јaс бев нa oдмoр дa се прoдoлжи филмoв и следнaвa неделa? Зa дa гo гледaм и јaс, пoштo немaв кoгa.
@Outrider гледај го The Sting со Роберт Шо, многу добар филм.
Може ама само ако убаво си поминала на одмор, ако било лошо тогаш не може.
Ее тој, одличен филм. Требаше него да го предложам.Ми текна сега, негативецот беше Роберт Шо, ликот на кој што Буч Касиди и Санденс Кид му направија превара
Го заразивме Outrider со вестерни
Инаку на темава (како јас ја доживувам) не мора филмот да биде нешто прејако. Поважно е предлогоѕ да е несекојдневен, дали ќе биде некоја добра класика или некој филм кој лично ни се допаднал а останал „неоткриен“ или е потценет па сакаме да го споделиме со светот.
Да ја продолжиме темава со истиот филм оваа недела како што предложи Хоуп, ако се согласувате. И јас немам многу време да пишам.
Имаш во моето мислење кога го предложив филмов.Ај нека ми прати некој торент никако не можам да најдам.
Не отвара сто пати пробав. Таму кај што си спуштам јас филмови го има само римејкот, а таму кај што го најдов баш овој е 5 гигаИмаш во моето мислење кога го предложив филмов.