Што е за жените вистински маж?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не јаска су бечка чколија, негувам нокт на малио прст, не само шо е фраерски него се наоѓа и ако ме зачеша увото внатре... да го понегувам уште троа и ќе можам и шопска да јадам со ноктот место со виљушка.
Плус бизмисо со шлепери ногу ми оди, цело време ме чекат на граница, ќе се најди и за шмркање бело овај нокто еден ден...
Пу пу пу да не го урочаш па да ти се скрши ноктот, туку не го фали толку ќе ти ја украдат идејата па ќе почнат и другите да чуваат и ете ти конкуренција

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пу пу пу да не го урочаш па да ти се скрши ноктот, туку не го фали толку ќе ти ја украдат идејата па ќе почнат и другите да чуваат и ете ти конкуренција

Праф маш не се плаши од конкуренција !

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ма треба да се плаши оти баш оние плашливите на крај се земаат (бар така е по серииве :D)

Праф маш не глеа серии, стриктно Ране, Скарфејс, Брзи и бесни и Видимо се у читуљи...

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Праф маш не глеа серии, стриктно Ране, Скарфејс, Брзи и бесни и Видимо се у читуљи...
Не е само да гледате (посебно брзи и бесни) туку и да бидете ама слабо кај вас :D ја би рекла прафи папучари сте :D посебно и со ноктот како што го пушташ таман да те влечат за него :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не е само да гледате (посебно брзи и бесни) туку и да бидете ама слабо кај вас :D ја би рекла прафи папучари сте :D посебно и со ноктот како што го пушташ таман да те влечат за него :)

Праф маш ич не се замара со тоа шо мислат жените...

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Вистински маж е оној што не ги вика комшиите за кревање на шифуњерите по дома за да не го оговараат и сам ги крева.