Големината не функционира, бојата јок. Или барем јас уште гледам дека нема боја.Правилото го изменивме дека е дозволено.
Боите се додаваат со BB codes, тој што знае ќе си ги додаде, тој што не знае, нема.
Не е ова боенка.
Големината не функционира, бојата јок. Или барем јас уште гледам дека нема боја.Правилото го изменивме дека е дозволено.
Боите се додаваат со BB codes, тој што знае ќе си ги додаде, тој што не знае, нема.
Не е ова боенка.
Толку ти дават за пред влада и за перење на мозок а? Абе ај да се протестира против кембриџ и еве болоња моделот и да речам еј да сакат навистина квалитетно образование ама овие не протестират за тоа туку ете не им се учи! Ајде пак искочи кажи дека го браниш универзитетот и неговата автономија а си против екстерно зш е на заокружување и дојди да ми кажеш дека протестират за подобро образование
and ice cream xDGive that man a sandwich !
Па, веројатно сите добиле, еве поупатениве - Виктор, Орхидејата, Цорки/Чорки/Ќорки...како и да се чита, нека кажат. Тоа таму е нели демократска фамилија, споделуваат доживувања.
И име на сладоледот, плс. Магнум ли е, Бест ли е, Родео ли е...ме потепа неизвесност.
Добро бе човек, полека@ipopovski
Чисто онака информативно, едиторот за потпис на друг форум исто на зенфоро:
Отвори ја прикачената датотека 24106
Хинт: форумот не се вика Боенка.
Глупаво и излишно е да правам компарации на квалитет, ама ова не е таква компарација. Ова е компарација на user-friendly нивото на два форуми на иста платформа.
И ќе ве замолам нешто двајцата (повеќе makedonec), не го дрвите дур не направите нешто целосно функционално ако веќе сакате да направите (или поправите нешто). Вакви муабети „Абе сменивме, ама не е ова боенка“ може да си ги прајте во вашиот дел за администрација.
Фаламногупријатно. Ок?позз
А бре алтаирчо кој друг би ме насмеал ако не ти,цар си еј,твојата духовитгост на далеку се гледа.Така е пријателе,јас и дивата орхидеја лижевме сладолед но посебни сладоледи,не беше еден.Те видов тебе на поминување и ти лижеше,да сигурен сум во тоа,но некако чудно лижеше,обратно некако беше свртен сладоледот..топките беа одоздола..немој погешно да ме разберешВиктор добил два. Два магнума со дупло чоколадо. А Орхидеја и Чорки лижеле еден ист, сладолед нели, да не бидам погрешно сфатен.
Значи да опнам пак wallpaper во потпис за да се смени правилото.Таму не е сменето правилото, сменето е само на темата но сепак важи. Буквите можат да бидат големина 7, во боја, болдирани, коси какви сакаш, а за сликички, анимации и слично уште сме во преговори ЧД
forum.crnobelo.com/threads/Правила-на-форумот.5/
12. Ве молиме вашите потписи да бидат во најмногу два реда, со големина на буквите најмногу (size) = 7. Во потписот не смее да се употребуваат слики, анимации и линкови кон други вебсајтови.