@ipopovskiОтвори ја прикачената датотека 24087
Еве ти принтскрин од мојот панел за изменување потпис. Ако гледаш некаде да се смени боја и големина слободно кажи ми.
@ipopovskiОтвори ја прикачената датотека 24087
Еве ти принтскрин од мојот панел за изменување потпис. Ако гледаш некаде да се смени боја и големина слободно кажи ми.
Глупи бруцоши...деца без приоритет и желба за јак доживљај.
Некои го нарекуваат сок, јас го нарекувам омекнувач за алишта.
Па, веројатно сите добиле, еве поупатениве - Виктор, Орхидејата, Цорки/Чорки/Ќорки...како и да се чита, нека кажат. Тоа таму е нели демократска фамилија, споделуваат доживувања.Ме интересира дали му дале на "другите" сладоледи или само му се пулеа?
12. Ве молиме вашите потписи да бидат во најмногу два реда, со големина на буквите (size) = 2, со нормален стил на букви (без bold, italic, underline, strikethrough) и со најмногу 10 големи (capital) букви. Во потписот не смее да се употребуваат бои, слики, емот-икони, како и линкови кон други вебсајтови (освен со дозвола на администраторите на „Црнобело форум“ ).Правилото е променето
Виктор добил два. Два магнума со дупло чоколадо. А Орхидеја и Чорки лижеле еден ист, сладолед нели, да не бидам погрешно сфатен.Па, веројатно сите добиле, еве поупатениве - Виктор, Орхидејата, Цорки/Чорки/Ќорки...како и да се чита, нека кажат. Тоа таму е нели демократска фамилија, споделуваат доживувања.
И име на сладоледот, плс. Магнум ли е, Бест ли е, Родео ли е...ме потепа неизвесност.