Е да имаш право, веќе сите знаат кој што е.Го правевме муабетот за правите фраери и признавањето. Остај сега.
Е да имаш право, веќе сите знаат кој што е.Го правевме муабетот за правите фраери и признавањето. Остај сега.
Зошто мене ништо не ми донесе од тамуПрестојот во Фр. И убавите прошетки,одморот во Италија и Ох.со љубовта моја,
9положени испити од еднаш и покрај работењето,
завршената обука за надградба на нокти,
смрт на блиска личност ...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ее школки донесов,само можда мајка ми у канта ги фрлила хаха Ако ги најдам една ќе ти пратам.Зошто мене ништо не ми донесе од таму
Од канта извадени ќе и пратиш?Ее школки донесов,само можда мајка ми у канта ги фрлила хаха Ако ги најдам една ќе ти пратам.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Едно (сериозно) прашање до модераториве и админов .. како темата за менување на грбот не е ПОЛИТИЧКА ? Ај .. ако толку не е објаснете ми детално зошто не е. Ја пријавив со објаснување, но гледам никој ништо не превзема.
Ерм...има кокаин во кесето зад шампон?И една бонус слика како игра, пронајди го натрапникот
Првиот што ќе одговори точно во играва, го возам 1 километар со магарево и 2 слики гратис во електронска форма + селфие.
- прочитав доста книги(48);
Ти благодарам @Notice , имаш поддршка од мене за да читаш повеќе книги!Во животов немам прочитано толку многу книга, а ти сите тие за само една година, браво ќе биде човек од тебе!
Мене ме интересира кои се тие книги? Пиши 10 барем.Ти благодарам @Notice , имаш поддршка од мене за да читаш повеќе книги!
за повеќе не верувам ама се надевам оваа година ќе ја завршам книгата што почнав да ја читам пред две години, а само 180 страни еТи благодарам @Notice , имаш поддршка од мене за да читаш повеќе книги!