Епа јас имам црна, затоа изгледа така тешко читав. Извини.Па црни се буквите какви да бидат?
Јас имам бела позадина со црни букви...
Епа јас имам црна, затоа изгледа така тешко читав. Извини.Па црни се буквите какви да бидат?
Јас имам бела позадина со црни букви...
Па добро кај тебе не се бели буквите?Епа јас имам црна, затоа изгледа така тешко читав. Извини.
Па се ама сега си ставила боја изгледа или не знам, дека кога те цитирав се покажа дека има боја ставено, црна.Па добро кај тебе не се бели буквите?
Чисто информативно, каков одговор очекуваш кога правиш компарација на две со две структурно сосема различни населени места, т.е општини со мултиетничка демографска структура и оштина со доминантно етничко население?Па тоа е финтата, тие не се луѓе и нема ни да бидат. Аха да, баш во Чаир и Бутел има соживот, заборави и Сарај и Кондово да ги пишеш и таму има соживот.
И во Сарај има Македонци де, ако во Чаир има соживот тогаш и во Сарај има.Чисто информативно, каков одговор очекуваш кога правиш компарација на две со две структурно сосема различни населени места, т.е општини со мултиетничка демографска структура и оштина со доминантно етничко население?
Мислам дека е подобро да ти даде 50-60 илјади евра па ти сама купи си стан, што ќе го мачиш да бара стан а и може нема да ти го погоди.многу скромен си @Mjölnir
Ја би сакала мене дедо Мраз да ми остави едно две три илјади евра и да ми купи стан за да се иселам друго ништо не ми треба, а уствари може и уште малку да ми ги зајачи нервите оти почнаа да попуштаат.
Ма јок толку пари на рака не сакам плус замисли колку ддв ќе платам прво за тоа што ќе ги земам и после за купување на станот, а вака он ќе купи, данок ќе плати, а ја само ќе си се вселам, за квадратура изглед што ли не не прибирам каков е таков е само да се тргнам од овој кај што сум сегаМислам дека е подобро да ти даде 50-60 илјади евра па ти сама купи си стан, што ќе го мачиш да бара стан а и може нема да ти го погоди.
Phrasing, младичу.И да знаеш дека ќе си го ставам.
Тоа младичу би го сменил со фраер.Phrasing, младичу.
Го правевме муабетот за правите фраери и признавањето. Остај сега.Тоа младичу би го сменил со фраер.