Чет муабети (ти реков-ми рече)

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Па тоа е финтата, тие не се луѓе и нема ни да бидат. Аха да, баш во Чаир и Бутел има соживот, заборави и Сарај и Кондово да ги пишеш и таму има соживот.
Чисто информативно, каков одговор очекуваш кога правиш компарација на две со две структурно сосема различни населени места, т.е општини со мултиетничка демографска структура и оштина со доминантно етничко население?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Чисто информативно, каков одговор очекуваш кога правиш компарација на две со две структурно сосема различни населени места, т.е општини со мултиетничка демографска структура и оштина со доминантно етничко население?
И во Сарај има Македонци де, ако во Чаир има соживот тогаш и во Сарај има.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
многу скромен си @Mjölnir
Ја би сакала мене дедо Мраз да ми остави едно две три илјади евра и да ми купи стан за да се иселам друго ништо не ми треба, а уствари може и уште малку да ми ги зајачи нервите оти почнаа да попуштаат.
Мислам дека е подобро да ти даде 50-60 илјади евра па ти сама купи си стан, што ќе го мачиш да бара стан а и може нема да ти го погоди.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Мислам дека е подобро да ти даде 50-60 илјади евра па ти сама купи си стан, што ќе го мачиш да бара стан а и може нема да ти го погоди.
Ма јок толку пари на рака не сакам плус замисли колку ддв ќе платам прво за тоа што ќе ги земам и после за купување на станот, :) а вака он ќе купи, данок ќе плати, а ја само ќе си се вселам, за квадратура изглед што ли не не прибирам каков е таков е само да се тргнам од овој кај што сум сега

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr