Си го изгубив харемот, ми ја блокираа сметкана од ујп ради некоја казна со комбе во Тетово или Гостивар, 2 коли продадов и уште пари не ми имет даено а како шо ојт работава мојт и да не ми дает, и најтешко ми е што немат овде кафич ко во филмовите , да одиш да порачаш еден скоч и да му се исповедаш на шанкерон и тој се да те разберит и на крај една пијачка од куќата да ти дает...туку овде така ако појдам кај Вељо во Дак и да му се изнаприкажам после требит од градов да се иселам, ќе ме дупнет од зафркавање по патиштава.
Ама зато не е се така розево, имат и малку зелено во животов мој. Бев во Ксамил во Албанија (на никој не му препорачувам да одит) на одмор со 3 жени и топ си поминав, не ради местото туку ради тие шо се изветреани, и детали нема да ви кажам ни на форум, ни на скајп, ни на мајспејс, ниту пак на френдс.
Им организирав 10 години од матура на моето средно школо и гимназија кај четкарон, и топ испадна се, сите среќни задоволни, пијани и весели а тоа ми припомогна да си го подраширам бизнисчево шо го имам.
Абе сакам да кажам животов ми е многу турболентен, и зошто сум јас најнестрашниот, најромантичниот, најискрејниот, најдобриот, најљубезниот и ред други позитивни работи на форумов можам да ви приложам слики како живеам. Еве да речиме:
ПРЕД
ПОТОА
И една бонус слика како игра, пронајди го натрапникот
Првиот што ќе одговори точно во играва, го возам 1 километар со магарево и 2 слики гратис во електронска форма + селфие.