По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната

Метаморф

Истакнат Член
5 декември 2014
299
334
173
28
Од почетокот на 2014 па до летото нема едно ебано нешто што ми оставило некаков впечаток,било лош или добар.Но од летото па навака животот ми се смени...Љубов,за што и од една страна се каам.Ново друштво со кои што просто уживам.Жив сум здрав сум не ми треба ништо друго! :)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
2014 ќе ја паметам по избалансираните моменти.
Престојот во Фр. И убавите прошетки,одморот во Италија и Ох.со љубовта моја,
9положени испити од еднаш и покрај работењето,
завршената обука за надградба на нокти,
смрт на блиска личност ...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
-Првата стална работа. Kids, нема ништо подобро од спечален леб со своја мака. Работата, ма колку и да не е таа што ја сакате, е подобра од седењето дома а со тоа и неправењето ништо. Fabricating second thoughts, ништо повеќе.
-Вложување на дел од капиталот во едно хоби кое (ќе) ми користи да го пополнам протрачаното време.
-Најкраткиот одмор во животот. И не е толку страшно ако тие неколку дена си ги испланираш од почеток до крај.
-Една третина од годината живеејќи скроз сам. Судрување се со одговорностите, егзистенцијата во реално светло и колку на човекот всушност му е потребно некој за да живее исполнето.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Си го изгубив харемот, ми ја блокираа сметкана од ујп ради некоја казна со комбе во Тетово или Гостивар, 2 коли продадов и уште пари не ми имет даено а како шо ојт работава мојт и да не ми дает, и најтешко ми е што немат овде кафич ко во филмовите , да одиш да порачаш еден скоч и да му се исповедаш на шанкерон и тој се да те разберит и на крај една пијачка од куќата да ти дает...туку овде така ако појдам кај Вељо во Дак и да му се изнаприкажам после требит од градов да се иселам, ќе ме дупнет од зафркавање по патиштава.
Ама зато не е се така розево, имат и малку зелено во животов мој. Бев во Ксамил во Албанија (на никој не му препорачувам да одит) на одмор со 3 жени и топ си поминав, не ради местото туку ради тие шо се изветреани, и детали нема да ви кажам ни на форум, ни на скајп, ни на мајспејс, ниту пак на френдс.
Им организирав 10 години од матура на моето средно школо и гимназија кај четкарон, и топ испадна се, сите среќни задоволни, пијани и весели а тоа ми припомогна да си го подраширам бизнисчево шо го имам.
Абе сакам да кажам животов ми е многу турболентен, и зошто сум јас најнестрашниот, најромантичниот, најискрејниот, најдобриот, најљубезниот и ред други позитивни работи на форумов можам да ви приложам слики како живеам. Еве да речиме:
ПРЕД
993729_10201160393625720_300461850_n.jpg

ПОТОА
1780869_10204163649525193_880861102716945165_n.jpg

И една бонус слика како игра, пронајди го натрапникот
10625150_765861683497295_8872014322808350401_n.jpg

Првиот што ќе одговори точно во играва, го возам 1 километар со магарево и 2 слики гратис во електронска форма + селфие.

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Едноставен наслов... Што сметате, како ја поминавте оваа година?
Дали успеавте да исполните макар еден од условите кои си ги имавте поставено на почетокот?
Дали имаше несакани последици?

Што понатаму?
Колку ќе се придржувате врз она што го имате замислено?
Дали ќе оставите се` на случајноста, или ќе размислувате два чекори уназад?
Во кратко кои ќе бидат вашите планови следната година?
По ладниот чај драпањето му треба тоа на машко ластите кој ги планирам и соленото море