Твоето лице звучи познато

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Додека типкам тука, на тв го гледам и шоуто и морам да признам дека е прекрасно,почнувајќи од сценографии,кореографии,костимографија,разни ефекти,врвни танчери и жирито е жив хумор,и сето тоа со една цел,забава и хуманост.Во вакво шоу нема место за критики,камо да направат и кај нас нешто така слично.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha

LILI star

Староседелец
29 октомври 2014
13
15
603
Интересно шоу, супер изведено навистина нема место за критички.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Оваа нашава колку нема глас за пеење тоа е чудо едно.

• Ми се допаѓа
Реакции: vozrasen

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Абе аман пипл,сите ли сте толку злочести!? Никој не ги спомна 1000 евра што ги доби и ќе ги даде во домот за деца без родители,или за тоа не ви се прави моабет,тоа е тема за фалење а не за кудење!?

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha, melpomena and corki

vozrasen

Староседелец
7 ноември 2014
18
10
1,013
Концептот на емисијата е таков, сите добиваат различно секоја емисија по 1000 евра, и мора да ги донираат.
А она каде би ги дала на друго место???

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Прв пат гледав и последен.
Иначе Елена ми беше супер па и нај добра.
Некако премногу аматерско ми е целоѕо шоу.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Онаа недела ме заинтересира повеќе и ги разгледав клиповите на сајтот таму.
Није лоше, ама се гледа дека народњачкото не се искоренува.
Сум се газела од смеа, вика Кеба је био одличан Кис, мислим........Џин Симон(с). А, нема врска, Пол Стенли е Старчајлд.
Можно е и вчера да не сум дочула, ама нешто објаснуваа како Урлих (Улрих) би се гордеел што Бане го имитирал, а Бане беше Хетфилд уствари.:frantic
Мада, to be fair, толку феноменално му лежи стилот, посебно таква брадичка и тетоважи, што би го пратела на турнеја да му бацам (по српски, не нашки) гачице...ама тоа беше до моментот кога ја одбра страната на народњаците. 'Рчпал еден бе.
„Тверкањето“ вчера. (facepalm) Слабо, слабо со странскиве термини. Тверкањето е идиотско, ама кршењето на пола кое го нарекуваа тверкање, е бетер.
И нашава нека се реши дали зборува или прича, не за друго, туку да не се буни. Мислам дека ќе е најинтересна нареднава недела. :giggle