Твоето лице звучи познато

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Е де бе а вие као лепотици невидени сте што ви изгледа ружна Елена? Не е некоја лепотица ама далеку од ружна и грда е, само да се мрчело бре :^)
Исто така, истава Елена во 2006 година го освои најдобриот пласман за Македонија на Евровизија 12то место. Не знаела да пее?
Не ми е ни братучетка нит сум нејзина најголема обожавателка ама нема да се согласам со коментарите. брее само да се мрчело
Ти мислиш дека заради тоа што знае да пее беше 12то место на евровизија?
Значи само затоа што е од Македонија не смееме да ја критикуваме. Немој тогаш да сум ве слушнал нешто лошо за Слаткар и компанија да пишете, супер си е човекот.

Loyal

Нов член
6 октомври 2014
16
6
3
32
Не велам дека само поради тоа што е од Македонија не треба да ја критикуваме. А ти чим си толку компетентен музички критичар може да ми одговориш едно прашање? Слаткар пее? :^)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Си рапува човекот, и рапот е музика. Не знам зашто не го сакате, баш си е супер. :)
Елена на евровизија памтиш каква беше? Гола беше.
А тоа бараат таму, не дека песните им се важни. :)

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Не знаев дека постигнатиот скор на евровизија е мерило за пеачките способности на тамошните учесници.

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Не велам дека само поради тоа што е од Македонија не треба да ја критикуваме. А ти чим си толку компетентен музички критичар може да ми одговориш едно прашање? Слаткар пее? :^)
Слаткар 'трола'. Слаткар не може да се нарече пејач иако спаѓа во таа категорија. Нашава Елена како Бритни Спирс беше катастрофална.

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Е де бе а вие као лепотици невидени сте што ви изгледа ружна Елена? Не е некоја лепотица ама далеку од ружна и грда е, само да се мрчело бре :^)
Исто така, истава Елена во 2006 година го освои најдобриот пласман за Македонија на Евровизија 12то место. Не знаела да пее?
Не ми е ни братучетка нит сум нејзина најголема обожавателка ама нема да се согласам со коментарите. брее само да се мрчело
А од кога на евровизија се добива пласман со пеење ???????????

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Од секогаш, на евровизија одат само тие што знаат да пеат. :)
Аха сигурно еве на пример XXL :)
Добра си е Елена, доста ја зборите ушите и ги поцрвенивте.
Во глобала емисијата не е лоша ко што знаат некогаш да направат некоја таква емисија, доста забавна и интересна е посебно кога се има за полагање :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha and Loyal