ЕТој во живо нозете и ги гледал затоа вика дека убаво пеела.
Е алал да ти е бе од каде ме позна дека е така браво,браво.Ти кога пее само во уста ја гледаш изгледа,и ширико отвараш уши и,добро слушаш,да не случајно исфалшира.
Па веројатно немам дотолку оштетен слух и осет за убаво пеење. Може и самата сум некое професионално жири, не можеш да знаеш.
Не се грижи, си гледам јас и без препораки.
Едно стручно жири, до моега. Не ги знам по име, али тој едниот со брадичка стално тврди како не знае да процени пеење. Ама еј, има тука и глумци и свашта, па пак подобро знаат да го исконтролираат гласот од некои кои професионално градат кариера со пеење. И не зборам само за нашава.
Не велам дека не знае да пее, го тврдам тоа. Во живо е уште поужасна, не знам што си слушал што ти се свидело. Фалшира до даска, губи глас и не знае да држи висина ако треба да развлече збор, за вибрато да не ни збориме - го нема, игра здрвено ко Робокап...
Околу болдот: Епа затоа ти одговара, убаво си реков јас дека зјапање во газ и запазување фалш, не може да идат истовремено.
за првиот дел од тестот веќе искоментирав погоре,а за тоа последното колку слатко си ме изнасмејала,за тоа неможам да ти се оддолжам,а и во право си,ќе те обземе некоја слепина и ни гледаш ни слушаш
Последна промена од модератор: