Испечи му амерички батаци
шо се шегувате сега со мене,
Испечи му амерички батаци
Тури му пепел на маж што е со жена од интерес,макар да мислам дека те мавта опасно.Веќе го напишав проблемот во Тајна врска со зафатен дечко. Се наоѓам во таква. И човекот не е идиот. Ситуиран е,прв пат му се случува неверство.Со неа е 4 години. Со мене се виде неколку пати по неколку часа. Сето тоа беше пратено со пишувања на фб до 3 наутро. Со смс пораки,повици... Таа го седна во авион ко дозна за ова и го отргна од мене додека да заминам. Се видовме со него ден пред да замине и беше тажен,рече ќе оди на пат службен. Немаше срце да каже што и како. После тие две недели се ми објасни. рече дека сака трпение и време од мене додека ја мавне,само ради парите и интересот е со неа. Сега му седи дома,не го пушта нигде. Да се надевам дека ќе исполни се со времето или ? Читам некои совети како нема шанси,нема да ја остави,но во мојот случај навистина одамна не им оди,само не нашол причина голема да и раскине,се навика и интерес е било.
Може со тебе е од корист па те мавта као демек со неа бил од корист.Веќе го напишав проблемот во Тајна врска со зафатен дечко. Се наоѓам во таква. И човекот не е идиот. Ситуиран е,прв пат му се случува неверство.Со неа е 4 години. Со мене се виде неколку пати по неколку часа. Сето тоа беше пратено со пишувања на фб до 3 наутро. Со смс пораки,повици... Таа го седна во авион ко дозна за ова и го отргна од мене додека да заминам. Се видовме со него ден пред да замине и беше тажен,рече ќе оди на пат службен. Немаше срце да каже што и како. После тие две недели се ми објасни. рече дека сака трпение и време од мене додека ја мавне,само ради парите и интересот е со неа. Сега му седи дома,не го пушта нигде. Да се надевам дека ќе исполни се со времето или ? Читам некои совети како нема шанси,нема да ја остави,но во мојот случај навистина одамна не им оди,само не нашол причина голема да и раскине,се навика и интерес е било.
Тури му пепел на маж што е со жена од интерес,макар да мислам дека те мавта опасно.
Може со тебе е од корист па те мавта као демек со неа бил од корист.
А тој од тебе колку е разлика?да се разбереме од почетокот имало љубов, но сега откако виде дека таа е теткица за неговите години и ме запозна мене виде дека заслужува нешто помладо и поубаво,
Пари немаш, пасош имаш(е претпоставувам), тешко дека би пропуштил таква прилика.каква корист од мене? ја пари немам
Аа,во глава празно по се изгледа.да се разбереме од почетокот имало љубов, но сега откако виде дека таа е теткица за неговите години и ме запозна мене виде дека заслужува нешто помладо и поубаво,
А тој од тебе колку е разлика?
Пари немаш, пасош имаш(е претпоставувам), тешко дека би пропуштил таква прилика.
Па и престој не ти е мала работа мислам пола работа е завршена, а за јак бизнис па и во МКД да видиш да не веруваш. Ај разликава не ви е многу пошто памтам пишуваше еднаш дека си била и со +10 постар па ете ко што гледам малце си се опаметила ама не баш.Немам пасош. Престој имам. Тој има јак бизнис и не ја напушта МКД така рече. Разлика сме јас и тој 6 години
Се` уште веруваш во бајките створени под изговор дека он е со неа само заради прарите, но единствено со тебе е ради љубов? Ај да почнеме аналитички од крајот. Тој ти рекол дека е со неа ради пари и all that jazz и дека она го контролира целосно. Мислам дека е доволно зрел ако сака да не биде со неа, да спакува куферите и да замине. Така да изговорот „она мене ме контролира и јас сум со неа исључиво ради парите“ не пали. Он уште од старт си ги стаил приоритетите и досега се има искачено до одредена скала каде гледа малце од високо кон тебе. Давањето до знаење на принцип на трпение, чекање итн во денешни рамки не пали, посебно ако тој е во посериозна врска со некоја склопена за него а ти си му била некоја авантура. Со други зборови, ако бараш од него врска, ако се надеваш дека сето она што тој го прави е вистина, очекувај тоа што го прави на неа истото да го направи и на тебе. Сето друго што го тераш ќе личи на авантура кое нема шанса да се круниса со сериозна врска. Ако тоа го бараш од него, пеки - терај вака.Веќе го напишав проблемот во Тајна врска со зафатен дечко. Се наоѓам во таква. И човекот не е идиот. Ситуиран е,прв пат му се случува неверство.Со неа е 4 години. Со мене се виде неколку пати по неколку часа. Сето тоа беше пратено со пишувања на фб до 3 наутро. Со смс пораки,повици... Таа го седна во авион ко дозна за ова и го отргна од мене додека да заминам. Се видовме со него ден пред да замине и беше тажен,рече ќе оди на пат службен. Немаше срце да каже што и како. После тие две недели се ми објасни. рече дека сака трпение и време од мене додека ја мавне,само ради парите и интересот е со неа. Сега му седи дома,не го пушта нигде. Да се надевам дека ќе исполни се со времето или ? Читам некои совети како нема шанси,нема да ја остави,но во мојот случај навистина одамна не им оди,само не нашол причина голема да и раскине,се навика и интерес е било.