Љубовни проблеми

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Едно прашање до момците на форумов.
-Како би реагирале кога би дошла девојка и отворено би ви ги кажала своите чувства кон вас?
Шо туку прашуваш вакви работи...нема шо да се реагира, 100% од мажите ќе се напалат и прво што ќе им падне пред очи е слика : нејзиниот задник, гради во мојот кревет, како би било идеално.
Сите што ќе се посрамат или игнорираат таква понуда барем за еден ден, или се гејовци или се несалам.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Шо туку прашуваш вакви работи...нема шо да се реагира, 100% од мажите ќе се напалат и прво што ќе им падне пред очи е слика : нејзиниот задник, гради во мојот кревет, како би било идеално.
Сите што ќе се посрамат или игнорираат таква понуда барем за еден ден, или се гејовци или се несалам.
Хехе,не е до напалување работава...

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Ако и така,како што ти кажаа погоре небива,тогаш викни го на кафе во некое кафуле,и повторно неможеш да изустиш,тогаш,кажи му да почека,и прати му по смс :D
Иначе во нормални услови,ако нема од дома нарачка за 2-3 илјади ден. и ако кредитот му е платен и не е задолжен од некој заем,тогаш би требало да реагира експлозивно,мислам одма би те зел во прегратки (inlove) се разбира доколку му прилега на окото:*

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and Prashina

CherryM

Нов член
9 октомври 2014
2
0
1
30
ШТО СЕ СЛУЧУВА КОГА СТРАШНО МНОООГУ ЌЕ ТЕ ПРИВЛЕЧЕ ДРУГАР НА ДЕЧКО ТИ!? :banghead:banghead

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Едно прашање до момците на форумов.
-Како би реагирале кога би дошла девојка и отворено би ви ги кажала своите чувства кон вас?
Јас со директен пристап го фатив маж ми...:ninja
Ако гледаш дека има взаемен интерес тогаш не му ја мисли и биди ти похрабрата и направи чекор.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
ШТО СЕ СЛУЧУВА КОГА СТРАШНО МНОООГУ ЌЕ ТЕ ПРИВЛЕЧЕ ДРУГАР НА ДЕЧКО ТИ!? :banghead:banghead
(Драга Таа, имам огромен проблем... :giggle)

Што се случува...? Хм...Ајде да видиме...
Има неколку сценарија...
Ќе се смуваш со другарот, ќе разбере дечко ти и ќе раскинете...
Ќе се смуваш со другарот, дечкоти нема да разбере ама ти ќе бидеш дипдаун кучка неверна (извини на изразов, не е со цел да те навредам :))...
Ќе го избереш другарот и пак ќе раскинеш со дечкото, ама тие двајца повеќе нема да бидат другари...
Ќе си останеш со дечкото и ќе го посакуваш другарот и ќе ти остане пуста жеља...
А бај д веј збориме само за физичко привлекување...?

• Ми се допаѓа
Реакции: CherryM

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Toa одприлике значи ова:
1. Не знаеш што сакаш.
2. Веќе одамна го имаш загубено дражот што го имавте со дечко ти.
3. Се` уште немаш дефинирано чувства за дечко ти.

• Ми се допаѓа
Реакции: CherryM

CherryM

Нов член
9 октомври 2014
2
0
1
30
(Драга Таа, имам огромен проблем... :giggle)

Што се случува...? Хм...Ајде да видиме...
Има неколку сценарија...
Ќе се смуваш со другарот, ќе разбере дечко ти и ќе раскинете...
Ќе се смуваш со другарот, дечкоти нема да разбере ама ти ќе бидеш дипдаун кучка неверна (извини на изразов, не е со цел да те навредам :))...
Ќе го избереш другарот и пак ќе раскинеш со дечкото, ама тие двајца повеќе нема да бидат другари...
Ќе си останеш со дечкото и ќе го посакуваш другарот и ќе ти остане пуста жеља...
А бај д веј збориме само за физичко привлекување...?

Бај д веј ме привлекува неговиот карактер и изгледот, толку многу си одговараме ауу, ама он си има женска! -_-

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Веќе го напишав проблемот во Тајна врска со зафатен дечко. Се наоѓам во таква. И човекот не е идиот. Ситуиран е,прв пат му се случува неверство.Со неа е 4 години. Со мене се виде неколку пати по неколку часа. Сето тоа беше пратено со пишувања на фб до 3 наутро. Со смс пораки,повици... Таа го седна во авион ко дозна за ова и го отргна од мене додека да заминам. Се видовме со него ден пред да замине и беше тажен,рече ќе оди на пат службен. Немаше срце да каже што и како. После тие две недели се ми објасни. рече дека сака трпение и време од мене додека ја мавне,само ради парите и интересот е со неа. Сега му седи дома,не го пушта нигде. Да се надевам дека ќе исполни се со времето или ? Читам некои совети како нема шанси,нема да ја остави,но во мојот случај навистина одамна не им оди,само не нашол причина голема да и раскине,се навика и интерес е било.