404 Not Found
404 Not Found
Му еам модовите, забришале темата.404 Not Found
Jебига поарно беше со СШМу еам модовите, забришале темата.
Открие*Да одкрие мажот ти дека дремеш на форуми секој саат / недела / месец и со твоиве сексуални фантазии би те фрлил од тераса или од нешто што е доста доста високо. И не знам зошто си толку запалена (загорена) за секс *забележително е* ...Имаш маж и деца, зошто уште би се радувала на 2 пениса .. и би се молела да му бил одстранет помалиот ..
Во темата беа изнесени вистинити податоци и сакав малку на шалив начин тоа да го кажам,без никакви сексуални фантазии и глупости како на некој членови што отидоа во погрешен правец.Во ред ако не ви се допаѓа,ми требаше да прочитам критика за да навистина веќе(и така ми изгуби драж форумов) се откажам од посети.Открие*
И мене не ми е јасно истово, стварно. Вчера со другар се чудевме за ова .. бевме What the fuck е со темите на Орхидејата ..
Да одкрие мажот ти дека дремеш на форуми секој саат / недела / месец и со твоиве сексуални фантазии би те фрлил од тераса или од нешто што е доста доста високо. И не знам зошто си толку запалена (загорена) за секс *забележително е* ...Имаш маж и деца, зошто уште би се радувала на 2 пениса .. и би се молела да му бил одстранет помалиот ..
Ах човечанствоооо ... тотално забегана раса ... тотално .
Ајде сад @existence убаци се со твоите филозофии и @Outrider со моет тролање, не?
Yes ma loveЗошто ме тагнуваш во тема за пениси? Дали тоа суптилно се обидуваш нешто да соопштиш во смисол на твојата ориентација или само онака...
Дап, сериозно.Сериозно ?
Сакам да кажам е коа ќе ми текне колку квизови на знаење имаше до пред некоја година , а сега се е полно со турско-индиски срања или со мизерна играна програма со која ми ги уништија прво приказнита , па тврдокорни сеа чекам нешто слично на Бушава азбука и да не пуштам Македонски телевизиски канали повеќе!
Yes ma love
Gledas deka ne sum te dzabe tagiral ??Те читам вака и ми паѓа жал...види нешто туторијали за тролање, некој курс запиши, семинар за тролови , предавање... шо знаеш може ќе научиш... не знам како да ти помогнам, ете да земеме актерството како споредба со тролањето. Да глумиш добро треба да делуваш дека не глумиш ич, исто е ваљда и со тролањето - да тролаш јако треба да оставиш впечаток дека уствари не тролаш.
Треба да отворам тема за тролање, порано имало многу јаки тролови, пред нетот да се појави, Орсон Велс на пример истролал пола америка да верува дека вонземјани напаѓаат преку радио емисија, после ги имаш Џек мевосек и Зодијак каде на рандом убиства им е припишан ист сторител поради тролови кои праќале писма со наводни описи на делата и ја упатиле истрагата во икс правец hence тролајќи ја полицијата, имало некој лик кој ја продал Ајфеловата кула на алчни бизнисмени.... двапати
Во време на нетот мислам дека е најпознат ликот шо тврдел дека доаѓа од 2036 или така нешто...
Тоа се доајени на тролањето од кои секој почетник трол може да научи нешто, да се инспирира.