Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Спанаќ со ориз а-ла mois.

А ла Мојс? :eek:

ke bese podobro da imav i marula 2 lista...ali ne e loso i vaka :D aj bujrum koj e za :D
GhqHhXN.jpg

И ајвар направи? :eek:

@malo ја имаш разгледано темава? :zelen
http://forum.crnobelo.com/threads/Штотуку-подготвив.168/page-15

Последна промена:

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
а ла моа, другар.
Како и сите претходни неговите филмови. :D
Ги немам гледано другите, ама планирам да ги погледнам Moonrise Kingdom, Rushmore и Tenembaums sth sth. :D

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ги немам гледано другите, ама планирам да ги погледнам Moonrise Kingdom, Rushmore и Tenembaums sth sth. :D

Глеј ги сите, не се премногу, плус кој од кој е, тешко да се одвои најдобар. Мој совет, глеј ги по редослед (како што му се правени): Rushmore, The Royal Tenenbaums, The Life Aquatic With Steve Zissou, The Darjeeling Limited и Moonrise Kingdom. :D

Знае некој дали ја има во Браќа Миладиновци (англиско катче), A walk to remember (ориџинале на англиски)?
@Saladin , @Redhead help?
Или кај може да се најде оригиналот и која е цената?
PS: Е-книгa не!

Уште постои тоа таму? Јас многу одамна зимав книги од таму, за пред година-година ипол кога отидов повторно да почнам да зимам, ми рекоа дека не постои веќе. Пак го вратиле, а?

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Морав да искористам прилика да постирам слика од Мојс, имам некој несовладлив порив да постирам слики од Мојс одвреме навреме :zelen
Изгледа ќе се враќа во ПЛ, наводно Њукасл бил заинтересиран :frantic

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
@cakar_ulav знаеш дека едно од поважните правила овде е да пишуваме на кирилица. :)
Не му е во ред ПЦ-то .. не може да намести кирилица : ) затоа не пишува. Има објаснето од пред некое време.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Глеј ги сите, не се премногу, плус кој од кој е, тешко да се одвои најдобар. Мој совет, глеј ги по редослед (како што му се правени): Rushmore, The Royal Tenenbaums, The Life Aquatic With Steve Zissou, The Darjeeling Limited и Moonrise Kingdom. :D

Уште постои тоа таму? Јас многу одамна зимав книги од таму, за пред година-година ипол кога отидов повторно да почнам да зимам, ми рекоа дека не постои веќе. Пак го вратиле, а?
Биче, некад. Ако се како TGBH, осеќам дека Вес Андерсон ќе ми стане омилен режисер :D

А за Британсково катче, кој те лажал дека не работи? Јас земав пола година лани (периодот од октомври до март) - Агата Кристи романчиња, Хенинг Менкел, Тhe Clockwork Orange од таму го читав. Ако од март нешто новини направиле, па го затвориле.
Ај ако си у можност ѕирни да видиш, па јави ми. Јас планирам пак да се запишувам, па да знам да не одам за џабе у случај да не работи.