Не печев цел зајак .. а сигурно ќе ги ставам и ушите да се печат, мхм.Му ги нема големите уши во тањиротне е сигурно дека и нив си ги изел
Не печев цел зајак .. а сигурно ќе ги ставам и ушите да се печат, мхм.Му ги нема големите уши во тањиротне е сигурно дека и нив си ги изел
The Grand Budapest Hotel (2014) - ремек дело на Вес Андерсон.
Спанаќ со ориз а-ла mois.
ke bese podobro da imav i marula 2 lista...ali ne e loso i vaka aj bujrum koj e za
а ла моа, другар.
Ги немам гледано другите, ама планирам да ги погледнам Moonrise Kingdom, Rushmore и Tenembaums sth sth.Како и сите претходни неговите филмови.
Ги немам гледано другите, ама планирам да ги погледнам Moonrise Kingdom, Rushmore и Tenembaums sth sth.
а ла моа, другар.
Ги немам гледано другите, ама планирам да ги погледнам Moonrise Kingdom, Rushmore и Tenembaums sth sth.
А ла Мојс?
И ајвар направи?
da be cekam uste 20 kila cuski da mi donesat i tie da gi napravam
aj bujrum
Не му е во ред ПЦ-то .. не може да намести кирилица : ) затоа не пишува. Има објаснето од пред некое време.@cakar_ulav знаеш дека едно од поважните правила овде е да пишуваме на кирилица.
Биче, некад. Ако се како TGBH, осеќам дека Вес Андерсон ќе ми стане омилен режисерГлеј ги сите, не се премногу, плус кој од кој е, тешко да се одвои најдобар. Мој совет, глеј ги по редослед (како што му се правени): Rushmore, The Royal Tenenbaums, The Life Aquatic With Steve Zissou, The Darjeeling Limited и Moonrise Kingdom.
Уште постои тоа таму? Јас многу одамна зимав книги од таму, за пред година-година ипол кога отидов повторно да почнам да зимам, ми рекоа дека не постои веќе. Пак го вратиле, а?