Дали знаете на фејсбук што треба да направам за никој да не може да го гледа денот на раѓање
Многу ти благодарамПотоа штиклираш кој смее да ги гледа. Можеш само датумот и месецот, можеш само годината, можеш и две те да ги оставиш видливи.
- Одиш на твојот профил
- Кликаш на Информации
- Кликаш на Basic information
Нема. Ќе чекаш да ти се load-ираат сите поракиИма ли некоја финта да се види целосниот разговор од почеток без да скролам нагоре и да чекам да ми се лоадираат 119000 пораки?
Има.. Си најдов како. Има туторијали на Youtube.Нема. Ќе чекаш да ти се load-ираат сите пораки
Пиши тука де, што ќе трошам време да барам на youtube.Има.. Си најдов како. Има туторијали на Youtube.
Е добро де мислев сите знаете како да пребарувате по Youtube а и не одзема толку време. Добро еве го тоа ''моето'' :Пиши тука де, што ќе трошам време да барам на youtube.
Мрза сум . Ова ми требаше и мене иначе.Е добро де мислев сите знаете како да пребарувате по Youtube а и не одзема толку време. Добро еве го тоа ''моето'' :
Е сеа, кај мене адресата беше поинаква и јас ги сменив само бревите кај тоа 7, и ми успеа. Пиши го приближниот број на пораки што го имаш, на пример јас имав 119000 и пишав 118700 кај што треба да се смени седмицата и ќе ти отвори, можеби ќе треба да скролаш уште 2-3 пати назад но барем не се 1000 пати.