Чет муабети (ти реков-ми рече)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Па ништо посебно, почна војна во Украина, срање у Гази, исчезна патнички авион и ебола почна да хара по Африка...
Сега е битно да се знае за кој си? За Русите или за Американците?
И имаш јебозовна слика на аватар, али сепак не ставам моја ради потенцијални афродизијачки експлозии.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сега е битно да се знае за кој си? За Русите или за Американците?
И имаш јебозовна слика на аватар, али сепак не ставам моја ради потенцијални афродизијачки експлозии.

Русите и америте? Who cares jас сум за Белгија :cool:

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Сумњав на него или на 048 :D
0zsZMUn.png

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Дали се познава жена што имала 20 партнери или двајца?Како ли се разликуваат?Јас како жена нема да ги препознам а камоли машко.Ах,мажи...

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
`Третата нога` сигурно има јака спиритуална симболика...:kafe
Легендата вели дека третата нога, или нашироко позната ко бастунот на мудроста, потекнува од древната македонска култура и го поврзува Македонецот со корените на земјата преку кои неговите предци ги црпеле своите неизмерни знаења.
Ритуалите вклучувале поткопување на почвата со третата нога додека било скандирано името на древниот водич на парт...племето - Ни'к Ла, а по присвојувањето на христијанството на овие простори, се појавиле и световните водичи кои проповедаат и до ден-денес...оттогаш и правилото да се носат мантии, за да може третата нога секогаш да е во контакт со почвата, thus да црпи мудрости.
Кога водичот ќе се појавел после толку скандирања, мудроста била пренесена и спремна за понатамошно ширење.
Денес, овие нозе се користат за мерење на знаењата, а резултат на тоа се многуте дебати на теми во кои Македонецот со вродена трета нога е флуентен од раѓање. Третата нога е столбот за решавање на сите историски и социо-економски кризи, а решенијата за истите најчесто се среќаваат пред локална продавница, на чешма, во меанче, или за поуспешните - во емисиите на Миленко/Мирка и Јанко-Бурек, каде третата нога неретко влегува во сосема нова димензија, вклучувајќи ја и мајката...почва.
Едуцирајте се малце. :^)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дали се познава жена што имала 20 партнери или двајца?Како ли се разликуваат?Јас како жена нема да ги препознам а камоли машко.Ах,мажи...

Како жена да ги разликуваш? :zelen

Преземено од збирката на мудрости чиј извор е собир на граѓани пред кооперација : `кај жени множи со три кај мажи дели со три` во поглед на број на партнери кои ги декларираат на царина при влез во врска.
Друга мудрост вели `чесноста и богатството` кое се декларира да се подели со 4 без разлика дали биле мажи или жени.
Џокер можност е да се консултира Иван Исцелител.