Инаку, brace yourself. Moar sarcasm intolerance is cummin' xDТака ти е кога не се дружиме со келнерки кои млатат по 600+ еура бакшиш, кој ни е криф...
Инаку, brace yourself. Moar sarcasm intolerance is cummin' xDТака ти е кога не се дружиме со келнерки кои млатат по 600+ еура бакшиш, кој ни е криф...
Инаку, brace yourself. Moar sarcasm intolerance is cummin' xD
Абе алооооо .. нели те здоболи ногата. Аман од тебе веќе !Малку е за таквите ко нас, се` тоа шо не троши по 100+ еура на вечер во кафана треба казнени да јаде, на шо личи тоа...
А не дека не се обидувам...да го пронајдам порталот кој ќе ме однесе во таа димензија...
Where`s the Tardis коа ти треба![]()
Па не би рекла дека е така,го напаѓаш и членот и ставот. Ствот нормално да го напаѓаш,затоа што не сите мислиме и се согласуваме за исто.Пак ме пријавија?
Понекогаш може и да претерам ама се` е тоа во интерес на дискусијата, го напаѓам ставот а не членот кој постира, there is a difference.
Немам ништо против луѓето на кои им реплицирам.
Членот на кој веројатно алудираш, in all his glory почна да го врти муабетот на лично ниво![]()
Ќе научиш со тек на време да ме тагнеш, без гајле.@Outrider @existence i tretiov padobranec neka se tagne sam
ubavo e covek da ve cita kako ogovarate kako devojcinjaza, dobro e sto vi davam povod za diskusija
Inaku ni se navrediv ni upativ navreda, zatoa nit sum te prijavil, nit nekogas nekogo ... moderator si , proveri si
Prodolzete so diskusijata, moze ke resite uste nekoj problem![]()
Ne napisav deka ne znam kako da te tagnam, napisav sam da se tagnesЌе научиш со тек на време да ме тагнеш, без гајле.
se javi covekot koj sto gi resi site proglemi i sega ne` zaebava zatoa sto nema veke proglemi za resavanje hehehehe![]()
da zivee inteleksot!Ne napisav deka ne znam kako da te tagnam, napisav sam da se tagnes
mokta na tastaturata e vasata svetla idnina, ale tastatur![]()
Лена,егото го затекна секој оној кој е роден во денешнината,бидејќи самото општество темелите ги постави токму на него,постанувајќи " бог " на секоја индивидуа.@alf
Цитирам:
"Пусто его,цел живот против него војуваме,а еден момент е доволен за да му робуваме.
Дај им све од себе,нека се наситат"
Не им давам.Не на таков дрзок начин.
А што се однесува до егото..
Си го хранам кога е потребно.Не гледам зошто не би?
Без "здраво" его не би можеле да опстанеме во денешницава.